Het wc slot: alles over de WC sloten van Toplock

Het wc slot: alles over de WC sloten van Toplock

Het wc slot (wat ook wel bekend staat als het wc deurslot vrij bezet) is onmisbaar binnen het wc deurbeslag. Dit is een insteekslot dat zowel een dagschoot als een nachtschoot heeft. Echter is de nachtschoot slechts vanaf een enkele kant te bedienen. Daarom is dit ook zo’n perfect slot voor het toilet of de badkamer. Wij verkopen een deurslot voor de wc in diverse varianten, die ook goed aan zullen sluiten bij de rest van het deurbeslag. Met een goed wc deur slot, weet je zeker dat niemand aan de andere kant de deur kan openen en kun je jezelf even afsluiten. Ook kun je de juiste sloten op een soepele manier weer omdraaien, waardoor je geen problemen krijgt met een eventueel klemmend wc slot. Wij, van Toplock, vertellen je alles over het wc deurslot vrij bezet en welke sloten wij in ons assortiment hebben. Lees snel verder voor meer informatie over het wc slot.

 

wc slotDulimex deurslot voor de wc

Het Dulimex wc deur slot is een insteekslot voor de wc en badkamer. Deze is voorzien van een 1.74 mm lange voorplaat. Dit is een maat die voor binnendeuren veel wordt gebruikt. De voorplaat heeft een breedte van 20 mm. Het slot leveren wij met een bijpassende sluitplaat. De afstand tussen het krukgat en de wc grendel omvat 63 mm. De krukstift en wc grendel zijn beiden 8 mm dik. Dit slot heeft een prachtige kwaliteit en is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart, wit of RVS. Het wc deurslot van Dulimex is vrij degelijk en heeft een moderne uitstraling. Dit maakt het wc slot helemaal van nu. Dulimex staat voor hoogwaardige kwaliteit en is telkens weer bezig haar producten te optimaliseren. Zo hebben zij de afgelopen tijd meerdere kleuren opgenomen in hun assortiment, wat de uitstraling van hun producten tevens ten goede is gekomen. Wanneer je een slot voor de wc deur met een goede prijs-kwaliteitverhouding zoekt, maak je dus een goede keuze met een wc slot van Dulimex. Bestel je jouw Dulimex wc deurslot bij Toplock, dan wordt deze altijd in een doos bij je geleverd. Deze doos bevat het insteekslot in de door jou gewenste kleur en de bijbehorende sluitplaat. Je kunt het wc deurslot vrij bezet vervolgens eenvoudig op de deur monteren. Bij het plaatsen van je bestelling, kun je aangeven of je wel of geen montageschroeven erbij wenst. Mocht je toevallig zonder schroeven zitten, dan bestel je deze dus direct erbij. Ideaal!

Ami wc deur slot

Het Ami wc slot heeft een geheel eigentijds design. Dit wc deurslot vrij bezet wordt veel toegepast in nieuwbouwwoningen. Het wc deur slot heeft een wc/badkamerslot uitvoering, wat betekent dat er geen sleutelgat, maar een draaiknop in het deurbeslag aanwezig is. Al het binnendeurbeslag is te combineren met een deurkruk naar jouw smaak. Het deurslot voor de wc is er in diverse maten, waaronder 55-8, 63-8 en 72-8. Dit betreft de maat tussen het hart van het krukgat en het hart van het wc-gat. Het wc-toiletschild heeft een maat van 180 x 41 mm. Mocht je vragen hebben over het Ami wc slot, dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Kies altijd voor een wc deurslot dat past bij de rest van jouw woning. Het huis heeft verschillende soorten binnendeuren. Zo heb je niet alleen een wc deur, maar ook een kamerdeur en slaapkamer deur. Een wc deur heeft vaak ander beslag dan de slaapkamerdeur, maar je kan van jouw woning een mooi geheel maken door alles in dezelfde stijl te bestellen. Bestel je jouw wc deur slot bij Toplock, dan wordt deze in een doos bij je afgeleverd. In deze doos zit binnenbeslag, buitenbeslag met een wc-badkamer knop en een 8 mm stift en rood/wit indicator. Met deze inhoud kun je eenvoudig zelf het wc slot op de deur bevestigen. Bij het plaatsen van je bestelling, kun je ook kiezen voor de wc kortschilden maten. Zo kun je kiezen voor de maten 63-8, 55-8 en 72-8.

Bestel jouw wc deur slot online

Wil je een wc deurslot vrij bezet online bestellen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Toplock en maak de keuze voor een Dulimex deurslot voor de wc of een Ami wc slot. Beide merken staan voor een hoge kwaliteit, zijn duurzaam en hebben een moderne uitstraling. Ook een groot voordeel is dat je het wc deur slot van beide merken gemakkelijk zelf op de deur kunt bevestigen met de bijgeleverde artikelen. Zo hoef je niet zelf meer naar de bouwmarkt om spullen te kopen, maar heb je meteen alles bij de hand. Bestel vandaag nog jouw wc slot in de webshop van Toplock en profiteer van zowel de hoogste kwaliteit als de scherpste prijzen!