Deursloten kopen? Deursloten voor de beste prijs! | Toplock

Deursloten

Er bestaan verschillende soorten deursloten. Deursloten zijn er voor zowel binnen- als buitendeuren. Het soort deur, het materiaal en de draairichting van de deur is belangrijk voor de keuze van een goed deurslot. Voor elke situatie bieden wij een oplossing. Naast veiligheidssloten voor buitendeuren, beschikken wij ook over een breed assortiment insteeksloten en pensloten. 


Weergeven 1 t/m 21 van in totaal 37

Heb je nieuwe deursloten nodig voor binnen of buiten? Je zit bij ons helemaal goed, want wat je ook zoekt: wij hebben het. Op deze manier kun je al je buitendeuren voorzien van het passende slot, waarmee ze uitstekend worden beveiligd tegen inbraak.


De categorie deursloten bestaat uit hang- en sluitwerk dat een deur vergrendelt en op slot doet. Er zijn verschillende soorten deuren, verschillende pc maten maar ook verschillende deurdiktes. Een toiletdeur heeft een ander slot dan een buitendeur. Wij bieden voor elke deur een oplossing. In onze collectie vind je onder meer de beste veiligheidssloten, zoals dag- en nachtsloten, veiligheidsbijzetsloten en opleg drukcilinders. Ons assortiment bestaat uit deurbeslag van alleen de beste merken, waaronder AXA, DX, Hoppe, Nemef en Buva. Hiermee ben je verzekerd van duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Bij Toplock vind je een uitgebreid assortiment van het beste binnendeurbeslag voor een scherpe prijs.


Je slot vervangen


Als het tijd is om je hang- en sluitwerk te vervangen, moet je natuurlijk goed weten wat voor soort slot je nodig hebt. Het is hierbij van groot belang om je deursloten in het juiste formaat te bestellen, want alleen een perfect passend slot kan zijn werk optimaal doen. Lukt het je niet om het juiste formaat te bepalen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om het perfecte slot te vinden voor je voordeur, achterdeur, toilet, schuur of slaapkamer. Zodra je eenmaal het goede slot gevonden hebt, kun je ervoor kiezen om het zelf te installeren of om dit door een professional te laten doen. Over het algemeen kun je de sloten voor je binnendeuren gemakkelijk zelf plaatsen. Bij het plaatsen van een nieuw slot in een buitendeur raden we je aan om iemand met ervaring in te schakelen. Hou in ieder geval altijd rekening met de geldende veiligheidsrichtlijnen.

Grote selectie aan sloten voor binnen en buiten

De webshop Toplock.nl biedt je een ongekend groot assortiment aan sloten voor binnen en buiten. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen en formaten en voor verschillende toepassingen. Voor je buitendeuren raden we je goedgekeurde veiligheidssloten met SKG keurmerk aan. Hiermee maak je de toegangswegen tot je woning beter bestand tegen inbraken. Desgewenst kun je een aantal extra sloten toevoegen aan de bovenkant en onderkant van je deur. In sommige gevallen is een veiligheidscilinder de beste keuze en in andere situaties is een oplegslot ideaal. Op de plekken waar een ijzersterke beveiliging minder van belang is, kun je ook kiezen voor een praktisch schuifslot. Een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld je badkamer of toilet. Zo heb je wel de benodigde privacy, maar ben je niet lang bezig om het slot te plaatsen.