Deurbeslag online kopen? Snel en eenvoudig

Deurbeslag

Deurbeslag nodig? Als je verhuist naar een koopwoning of een nieuwe huurwoning gaat betrekken, is de kans sterk aanwezig dat het deurbeslag niet bij jouw persoonlijke stijl past. De uitstraling van het deurbeslag, is van grote invloed op de algehele uitstraling van je woning. Hoe kun je de juiste vorm van deurbeslag voor de voordeur uitkiezen? En welk deurbeslag past buiten het beste? Wij voorzien je graag van handige tips.Deur deurbeslagBekijk welk type deur je hebt

Voordat je deurbeslag online gaat bestellen, raden wij je aan eerst te bekijken welk type deur je precies hebt. Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten deurkrukken van een hoge kwaliteit. Dit betekent dat wij voor iedere deur het juiste deurbeslag hebben. Heb je een moderne en strakke binnendeur? Dan staat deurbeslag met strakke en rechte lijnen hier erg goed bij. Misschien heb je wel deuren met een landelijk karakter. Deze deuren zijn doorgaans wit. Kies voor zwart deurbeslag voor de voordeur in de vorm van handgrepen of pas dit deurbeslag op de buitendeur toe. Als je klassieke deuren hebt, kun je deze een chique uitstraling geven met sierlijke klinken en handgrepen. Wil jij jouw industriële deuren afmaken met passend deurbeslag? Bij de industriële stijl voert minimalisme de boventoon. Het deurbeslag is onopvallend en heeft vaak dezelfde kleur als de deur. Toch kun je ook hierbij jouw creativiteit kwijt en kiezen voor een minimalistisch deurbeslag wat net even wat meer opvalt.


Kies voor deurbeslag in jouw smaak

Deurbeslag kiezen voor je nieuwe woning is evenals de keuze voor een nieuw interieur, vaak een smaakkwestie. Vaak weet je wel wat je niet mooi vind of juist wel, maar is het toch lastig te beschrijven wat nu precies bij je past en wat je persoonlijke stijl is. Dat blijkt soms toch een uitdaging. Wil je de juiste deurkrukken voor je woning vinden, dan is het van belang voor jezelf helder te hebben wat je precieze smaak is. Weet je bijvoorbeeld al in welke stijl je jouw nieuwe woning wilt gaan aankleden? Het kan zijn dat je een groot liefhebber bent van een modern interieur. Dan is een modern deurbeslag op de voordeur de juiste optie. Heb je een industrieel interieur of een vintage interieur? Kies dan voor een deurbeslag dat hierbij past. Volg hoe dan ook altijd jouw eigen smaak.


Meet het deurbeslag op

Deurbeslag is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Om te weten of jouw deurbeslag echt op de deur zal passen, is het van belang de PC maat op te meten. Dit betreft het opmeten van de afstand tussen het hart van het cilinderslot en het hart van het krukgat. Vervolgens meet je de deurdikte op, om daarna het gatenprofiel op te meten. Bij het gatenprofiel meet je de afstand tussen het hart van het krukgat en het hart van de eerste schroef eronder. Als laatste meet je de afstand tussen het hart van het krukgat naar de schroef die geheel onderaan zit.


DeurvangerKies de juiste kleur deurbeslag

De kleur van het deurbeslag, evenals het materiaal waar de deurkrukken van gemaakt zijn, is doorslaggevend voor de uitstraling van je deur. Wil je dat jouw deur rust uitstraalt, dan kun je het beste voor deurbeslag in een neutrale kleur kiezen. Je kunt de keuze maken voor een RVS kleur of aluminiumkleur. Wanneer je jouw deur juist wilt laten opvallen, zijn zwarte deurklinken en deurknoppen een goede optie. Dit geldt zeker als je over een witte deur beschikt. Wil je jouw deur een klassieke uitstraling geven, dan zijn kleuren zoals chroom of messing onmisbaar.


Kies voor deurbeslag met een SKG keurmerk

Bij je zoektocht naar deurbeslag voor de buitendeur, heb je de keuze uit standaard veiligheidsbeslag of kerntrekbeslag. Dit deurbeslag wordt op de buitendeur gebruikt, zodat inbrekers niet zo eenvoudig de woning binnen kunnen komen. Standaard deurbeslag kun je voor al je binnendeuren gebruiken. Het is erg belangrijk om jouw buitendeuren te voorzien van kerntrekbeslag. Niet alleen zorgt dit type deurbeslag ervoor dat inbrekers niet snel jouw woning kunnen betreden, het schrikt ze ook nog eens af. Die komen niet snel een tweede keer langs. Het SKG, oftewel de Stichting Kwaliteit Gevelbouw, geeft een keurmerk af voor kerntrekbeslag. De producten die dit keurmerk hebben, worden geclassificeerd met sterren. Hoeveel sterren het product heeft, geeft aan tot hoeverre het deurbeslag inbrekers buiten de deur houdt. SKG*** heeft hierbij de zwaarste inbraakwering en is zelfs beveiligd tegen kerntrekken.


Bekijk ons uitgebreide aanbod

Neem eens een kijkje bij het uitgebreide aanbod deurbeslag op onze website en bestel online jouw deurbeslag. Wij bieden niet alleen deurbeslag voor de voordeur aan, maar ook voor al je binnendeuren. Al ons deurbeslag is van hoge kwaliteit en op een mooie manier toepasbaar op zowel jouw binnen- als buitendeuren. We zien je graag terug in onze webshop!