Nemef sloten: de beste inbraakbeveiliging voor jouw woning

Nemef sloten: de beste inbraakbeveiliging voor jouw woning

Voor Nemef sloten geldt dat veilig wonen ook prettig wonen betekent. Je wilt onbezorgd thuis zijn of op vakantie kunnen. Dit kan enkel als je kunt vertrouwen op goed afgesloten deuren en ramen. Met een Nemef deurslot heb je een slot van hoogwaardige kwaliteit op jouw deuren. Nemef is namelijk Nederlands nummer 1 in sloten en veiligheidsproducten voor ramen en deuren. Toplock vertelt je alles over Nemef sloten en de verschillende soorten sloten die dit merk maakt.

Voordeuren

En Nemef deurslot voor de voordeur heb je zo gevonden, want zij hebben diverse voordeursloten in het assortiment, waaronder:
- Nemef veiligheidssloten: deze sloten zijn van de beste kwaliteit en bieden je een optimale veiligheid. Ze zijn stevig en moeilijk manipuleerbaar, waardoor ze zeer inbraakwerend zijn. Daarnaast beschikken ze over een SKG keurmerk.
- Nemef cilindersloten: deze voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. Dit Nemef deurslot is hierdoor perfect voor buitendeuren. Je kunt deze sloten voor een scherpe prijs in onze webshop bestellen.
- Nemef kerntrekbeslag: wat dit veiligheidsbeslag kenmerkt, is de dikte en het feit dat er geen schroeven aan de buitenkant zitten. Hierdoor wordt de cilinder goed beschermd, zodat een populaire inbraakmethode zoals kerntrekken niet kan worden toegepast. In de webshop van Toplock bieden wij tevens veiligheidsbeslag van Nemef aan. Ook oplegsloten vind je hier eenvoudig en snel.

Achterdeuren

Ook biedt Nemef sloten voor de achterdeuren aan, waaronder:
- Nemef veiligheidssloten: dit zijn dezelfde sloten als de voordeursloten, welke van de beste kwaliteit zijn en je een optimale veiligheid garanderen door hun stevigheid en SKG keurmerk.
- Nemef veiligheidscilinders: deze voldoen evenals het Nemef deurslot voor de voordeur aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. Dit Nemef deurslot is perfect voor de achterdeur en biedt de meeste veiligheid. Dit Nemef deurslot kun je in onze webshop bestellen.
- Nemef veiligheidsbeslag: kenmerkend hieraan is de dikte en het feit dat er geen schroeven aan de buitenkant zitten. Hierdoor wordt de cilinder goed beschermd, zodat een populaire inbraakmethode zoals kerntrekken niet kan worden toegepast. In de webshop van Toplock bieden veiligheidsbeslag en oplegsloten van Nemef aan.

Daarom een Nemef deurslot met SKG keurmerk

Koop je een Nemef slot voor jouw binnenwerk of een Nemef deurslot, dan maak je de keuze voor een kwalitatief hoogwaardig merk. Kies je echter voor de goedkoopste sloten, dan zul je zien dat deze minder inbraakwerend zijn. Voor de beste sloten betaal je meer en dat verschil zit hem vooral in het feit of sloten over een SKG keurmerk beschikken. Het SKG is een afkorting voor ‘Stichting Kwaliteit Gevelbouw’. Dit is een onafhankelijke stichting die onderzoekt hoe inbraakwerend en duurzaam een deurslot van Nemef is. Hiertoe wordt deze gewaardeerd met een aantal sterren, waarbij drie sterren staan voor de hoogste inbraakwerendheid. Veel cilindersloten voor de deur hebben echter het SKG 2 sterren keurmerk. Dit betekent dat je wel enigszins veiligheid kunt verwachten, maar niet tegen een inbraaktechniek zoals kerntrekken. Deze inbraakmethode wordt veel toegepast. Bij kerntrekken wordt een schroef in de cilinder gedraaid, waardoor de cilinder via de schroef uit het slot getrokken wordt. Met Nemef sloten met een SKG 3 keurmerk weet je echter altijd zeker dat je tegen kerntrekken beschermd bent. Zo beschikken deze sloten over kerntrekbeveiliging en veiligheidsbeslag. Door te kiezen voor een Nemef deurslot met kerntrekbeveiliging, kan de inbreker niet zomaar met een schroef de cilinder uit het slot trekken. Ook kunnen zij de lockpicking en klopsleutelmethode niet meer toepassen. Met een Nemef deurslot met 3 SKG sterren, weet je zeker dat een inbreker jouw woning wel over zal slaan. Een inbreker wil namelijk het liefst zo snel mogelijk binnen zijn. Kan dit niet, dan hebben ze eerder de kans om betrapt te worden. Dat maakt een Nemef deurslot met 3 SKG sterren zo effectief.

Kies ook voor Nemef sloten SKG3

Wil je een Nemef deurslot met een SKG 3 keurmerk bestellen? Dan vind je deze snel in de webshop van Toplock. Wij bieden diverse sloten van hoogwaardige kwaliteit aan, waaronder van het mooie merk Nemef. Wil je echt de meest optimale veiligheid voor jouw woning? Dan raden wij een combinatie van een Nemef cilinder deurslot en een meerpuntssluiting aan. Hiermee kun je jouw deur op meerdere plekken beveiligen. Zo wordt het vrijwel onmogelijk voor een inbreker om de woning binnen te komen. Met een Nemef deurslot met 3 SKG sterren, kan een inbreker die gebruik maakt van extra zwaar gereedschap minimaal 5 minuten buiten de deur houden. Dit lijkt weinig, maar voor een inbreker is dit veel tijd. Tijd waarin de kans om betrapt te worden steeds groter wordt. Daarom kun je het beste kiezen voor een Nemef deurslot met een SKG 3 keurmerk. Plaats vandaag nog je bestelling in onze webshop, zodat je jouw Nemef sloten snel in huis hebt!