KFV meerpuntssluiting krukbediend: jouw deuren optimaal beveiligd

KFV meerpuntssluiting krukbediend: jouw deuren optimaal beveiligd

Met een KFV meerpuntssluiting krukbediend ben je verzekerd van de beste beveiliging voor jouw achterdeur. Bij een meerpuntssluiting KFV dat krukbediend is, doe je de kruk een slag omhoog. Hierdoor zal de meerpuntssluiting zich vergrendelen en komen de pennen, rolnokken of haken in het slot naar buiten. Vervolgens draai je de sleutel een enkele keer om en heb je de deur veilig afgesloten. Je kunt dan niet meer van binnen naar buiten en andersom. Een KFV meerpuntssluiting is voor de dubbele deur dan ook erg geschikt. De KFV meerpuntssluiting krukbediend wordt dan ook vaak gebruikt voor de achterdeur.

De KFV meerpuntssluiting cilinderbediend

Naast een KFV meerpuntssluiting krukbediend, kun je ook kiezen voor de KFV meerpuntssluiting cilinderbediend. Hiermee open je de deur via de sleutel in de cilinder. Ze noemen dit type ook wel de meerpuntssluiting sleutelbediend, daar je door de sleutel in het slot te draaien, direct de dagschoot kunt bedienen. Deze wijze van openen wordt voor de meeste voordeursloten ingezet, omdat hier een vaste voordeurknop op zit.


Gecertificeerde meerpuntssluiting KFV

Wanneer je kiest voor een meerpuntssluiting KFV, is het erg belangrijk te kiezen voor gecertificeerde sloten. Dit zijn ook wel sloten met een SKG keurmerk. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw doet onafhankelijk onderzoek naar hang- en sluitwerk en test dit op sterkte en inbraakwerendheid. Wanneer sloten voldoende inbraakwerend zijn, krijgen ze een keurmerk met sterren. Het aantal sterren geeft aan tot hoeverre de sloten inbraakwerend zijn. Dit keurmerk is altijd zichtbaar op de buitenzijde van het hang- en sluitwerk. Om dit goed te kunnen zien, hoef je dan ook niets los te schroeven. Wanneer je kiest voor een KFV meerpuntssluiting voor de dubbele deur of een meerpuntssluiting KFV cilinderbediend, dan ben je met sloten met een SKG keurmerk altijd verzekerd van optimale inbraakbeveiliging.
Raadpleeg voordat je de sloten plaatst altijd de KFV meerpuntssluiting montagehandleiding, zodat je zeker weet dat je jouw sloten juist op de deur plaatst.

Bestel jouw meerpuntssluiting KFV

Wil je een KFV meerpuntssluiting krukbediend of een KFV meerpuntssluiting cilinderbediend bestellen? In de webshop van Toplock vind je sloten van de beste kwaliteit en vind je tevens een meerpuntssluiting KFV met een SKG keurmerk. Hierdoor ben je geheel beschermd tegen inbraken en weet je zeker dat je duurzame sloten op je deur hebt. Kies jij ook voor kwaliteit? Kijk eens rond in onze webshop en bestel vandaag nog jouw meerpuntssluiting KFV!