KFV driepuntssluiting - Service op maat - Toplock.nl

KFV driepuntssluiting

Een KFV meerpuntssluiting gezocht? Wij vertellen je alles over meerpuntsluitingen, waaronder de meerpuntssluiting KFV. Dit type insteekslot wordt veel als voordeurslot of achterdeurslot toegepast. Het fijne aan een meerpuntsluiting is dat je jouw deur op minstens drie plekken kunt beveiligen, terwijl je hiervoor slechts een sleutel gebruikt. Lees snel verder om meer te weten te komen over de meerpuntssluiting KFV of neem alvast een kijkje in ons assortiment.


Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

KFV meerpuntssluiting krukbediend of cilinderbediend

Een meerpuntssluiting KFV kan op twee manieren worden bediend. Wanneer jouw KFV meerpuntssluiting cilinderbediend is, zal de deur geopend kunnen worden middels de sleutel in de cilinder. Dit noemt men ook wel meerpuntsluiting sleutelbediend, daar je door de sleutel in het slot te steken de dagschoot kunt bedienen. Het is een manier van openen die bij de meeste voordeursloten wordt toegepast, omdat zich daarop een vaste voordeurknop bevindt. Wanneer je jouw buitendeur aan beide kanten met een draaibare knop of deurkruk bedient, kun je in plaats van een KFV meerpuntssluiting cilinderbediend ook kiezen voor een KFV meerpuntssluiting krukbediend. Hierbij zal het meerpuntsslot reageren wanneer je de deurkruk draait. Het is een type KFV meerpuntssluiting dat veel wordt toegepast op de achterdeur.

Kies voor een gecertificeerde KFV meerpuntssluiting

Kies altijd voor een gecertificeerde meerpuntssluiting KFV. Deze beschikt over het SKG keurmerk en biedt een hoge mate van inbraakveiligheid. Deze sloten worden vooraf namelijk uitvoerig getest op inbraakwerendheid en sterkte. Hiervoor worden een aantal sterren afgegeven, waarbij drie sterren de hoogste vorm van veiligheid aanduidt. Kijk dan ook altijd of je een KFV meerpuntssluiting met een SKG keurmerk van 3 sterren kunt vinden, zodat je inbrekers het langst buiten de deur kunt houden.

Makkelijk jouw meerpuntsluiting KFV monteren

Een KFV meerpuntssluiting monteren is een klus die zorgvuldig moet gebeuren. Hier is tevens sprake van bij andere meerpuntsluitingen. Met een freesmachine kun je inkepingen voor het slot maken in een deur. Wanneer je een nieuwe deur koopt en een driepuntssluiting moet infrezen, is dit vaak de aangewezen klus voor een vakman. Wil je jouw oude meerpuntssluiting vervangen voor een KFV meerpuntssluiting en deze zelf plaatsen? Dan ben je op de juiste plek bij Toplock. In onze webshop kun je zowel een KFV meerpuntssluiting krukbediend als een KFV meerpuntssluiting cilinderbediend vinden. Vergeet niet de KFV montagehandleiding te raadplegen voordat je aan de slag gaat. Wij wensen je veel succes met de montage van jouw KFV meerpuntssluiting!

Wat is een meerpuntssluiting?

Meerpuntssluitingen zorgen ervoor dat de deur op meerdere punten tegelijk afgesloten wordt. De meerpuntssluiting is in de deur verwerkt en het slotmechanisme bestrijkt hierbij de gehele lengte van de deur. Meerpuntssluitingen hebben meerdere sluitpunten, waaronder minimaal drie en maximaal vijf. Deze zogeheten sluitpunten zijn over de lengte van de deur gevestigd en zorgen ervoor dat de voordeur optimaal sluit. Steek je de sleutel in het slot, dan zullen er meerdere pinnen op diverse hoogtes verschuiven. Je hebt dan ook met een sleutel controle over meerdere sloten tegelijk. De driepuntssluiting wordt als beter dan een standaard slot gezien en is daarmee de beste beveiliging die je voor jouw woning of bedrijfspand kunt hebben. Met het monteren van een driepuntssluiting op de voordeur,
heb je extra slotbeveiliging. Extra dag- of nachtsloten zijn hierdoor niet meer nodig. En het fijne is ook nog eens dat je het een inbreker hier extra moeilijk mee maakt om de woning binnen te dringen. Wij raden je dan ook zeer aan om te kiezen voor een meerpuntssluiting, daar deze vele malen effectiever is dan standaard insteeksloten. Een driepuntssluiting op de deur wordt vaak in combinatie met kerntrekbeveiliging en haakschoten gekozen. Zo wordt het nog lastiger voor een inbreker om de deur te forceren.

Hoe werkt de driepuntssluiting?

Hoe een meerpuntssluiting voor de deur precies werkt? De driepuntssluiting werkt door eenmalig aan de sleutel in het sleutelgat van de deur te draaien. Zo kan de deur op meerdere punten worden afgesloten. Het slotmechanisme zit in de deur verwerkt en heeft een verbinding met meerdere schoten die zich aan de zijkant van de deur bevinden. Deze schoten zijn over de hele lengte van de deur verdeeld. Plaats je meerpuntssluitingen, dan hoef je niet langer een hoofdslot en meerdere bijzetsloten te plaatsen. Je bent in een keer klaar. Ook hoef je niet meer alle sloten apart open te draaien, waardoor je tijd bespaart. Met een driepuntssluiting kun je in een keer alle sluitpunten in de deur open of dicht draaien.


Voordeur met driepuntssluiting en kerntrekbeveiliging

Kies je voor een meerpuntssluiting, dan is het zeer aan te raden om dit te combineren met kerntrekbeveiliging. Kerntrekken wordt veel als inbraaktechniek gebruikt. Hierbij wordt het cilinderslot uit het slot getrokken Er wordt veelal van een kerntrekker, klauwhamer of geharde stalen schroef gebruik gemaakt. De geharde stalen schroef boort de inbreker in de cilinderkern, waardoor deze de cilinder er geheel uit kan trekken. Via deze methode kan een inbreker al binnen enkele minuten in de woning zijn. Het is daarom zeer belangrijk om de meerpuntssluiting te combineren met kerntrekbeveiliging, zodat je jouw woning optimaal kunt beschermen tegen een inbraak.


Gecertificeerde meerpuntssluitingen: de oplossing

Om jouw meerpuntssluiting van de voordeur zo goed mogelijk te beschermen tegen inbrekers, is kerntrekbeveiliging een vereiste. Gelukkig kun je eenvoudig een gecertificeerde driepuntssluiting kopen. Deze meerpuntssluitingen beschikken over het SKG keurmerk. Het SKG doet onafhankelijk onderzoek naar de sterkte en inbraakwerendheid van sloten. Het aantal sterren geeft weer tot hoeverre de driepuntssluiting jouw woning kan beschermen. Kies je ervoor een meerpuntssluiting te kopen met drie SKG sterren, dan ben je verzekerd van optimale inbraakbeveiliging. Je bent dan zelfs beschermd tegen een inbraakmethode zoals kerntrekken. Dit komt doordat 3 sterren het zwaarste aantal sterren is dat het SKG afgeeft. In onze webshop kun je diverse meerpuntssluitingen met een SKG keurmerk vinden. Jouw deur met driepuntssluiting kun je zo optimaal beveiligen. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs.

Bestel jouw driepuntssluiting bij Toplock

In de webshop van Toplock vind je enkel meerpuntssluitingen van een hoge kwaliteit, waaronder ook een driepuntssluiting dat voorzien is van een SKG keurmerk en jouw woning dus optimaal beveiligd tegen inbrekers. Je vind hier zowel sloten met SKG 2 als SKG 3 sterren. Wil je direct een driepuntssluiting kopen? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling, zodat je jouw meerpuntssluiting snel op de deur kunt toepassen. Je hebt jouw nieuwe meerpuntssluiting namelijk al binnen enkele dagen in huis! Jouw driepuntssluiting kopen doe je bij Toplock, omdat je alleen de meest kwalitatieve en duurzame inbraakbeveiliging voor jouw woning of pand wenst.