Voorkom een inbraak met een cilinderslot 30/45

Voorkom een inbraak met een cilinderslot 30/45

Hoe een cilinderslot 30/45 een inbraak voorkomt? Daar vertellen wij je alles over. In de koude wintermaanden, waarbij het steeds eerder donker wordt, is een goede inbraakbeveiliging extra van belang. Een inbreker kan namelijk sneller zien wie wel of niet thuis is. Is het licht uitgeschakeld, dan lijkt het alsof er niemand aanwezig is. Dit maakt je woning dan een makkelijker doelwit voor inbrekers. Door te zorgen voor de juiste inbraakbeveiliging voor jouw woning, houd je inbrekers tijdens de wintermaanden buiten de deur. Met een cilinderslot 30/45 ben je verzekerd van de juiste inbraakpreventie. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van cilindersloten.

Betere beveiliging tegen inbrekers

Wat een cilinderslot 30/45 als voordeel heeft, is dat dit slot jouw woning beter beschermt tegen inbrekers. Doordat het slotmechanisme gecompliceerder is, zullen inbrekers meer moeite moeten doen om het slot open te krijgen. Dit betekent dat ze hun poging al snel zullen staken, daar inbrekers snel binnen willen zijn.

Het cilinderslot gaat niet snel kapot

Ook een voordeel van het cilinderslot 30/45 is dat deze minder snel kapot gaat. Dit komt eveneens door een gecompliceerder slotmechanisme, maar ook doordat dit slot over meer verschillende onderdelen beschikt van een klavierslot. De sleutel heeft weinig speling wanneer deze in het gat wordt gestoken. Tevens beschikken ook de andere onderdelen van de sleutel over een zekere soepelheid, waardoor deze minder snel kapot gaat.

Ook alleen de cilinder vervangbaar

Bij een cilinderslot 30/45 kun je indien je toch met een defect te maken krijg ook alleen de cilinder vervangen. Het gehele cilinderslot vervangen hoeft dan ook niet noodzakelijk te zijn, omdat met slechts een vervanging van de cilinder je de sleutel weer op de juiste wijze kunt gebruiken. Dat is toch ideaal?

De sleutel is licht van gewicht

Wat tevens een voordeel van het cilinderslot 30/45 is, is dat de deur geopend en afgesloten kan worden met een sleutel die zowel licht van gewicht als klein is. Zo hoef je niet overal een zware sleutel mee naartoe te nemen, zoals dit bij het klavierslot het geval is.

Bestel jouw cilinderslot 30/45

Wil je een cilinderslot 30/45 bestellen, zodat je jouw woning optimaal tegen een inbraak kunt beveiligen? Neem dan eens een kijkje tussen het uitgebreide aanbod op onze website. Wij bieden diverse cilindersloten aan, welke over het SKG keurmerk beschikken. Bestel vandaag nog je cilinderslot 30/45 in onze webshop!