Een oplegslot van Gamma? 3 redenen om bij Toplock te bestellen

Aan het verhuizen of verbouwen? En wil je graag een oplegslot bij de Gamma, Praxis of een andere bouwmarkt aanschaffen? Wacht dan nog even met het nemen van een beslissing. Toplock biedt namelijk juist weer vele andere voordelen. Dat wil niet zeggen dat oplegsloten van de Gamma slechter zijn, maar de beleving zal wel heel anders zijn. Wij vertellen jou wat de 3 redenen zijn om een oplegslot bij Toplock te bestellen.


1. Scherpe prijzen

Oplegslot deur M&CAllereerst biedt Toplock scherpe prijzen in vergelijking met andere bouwmarkten. Zo is een Lips oplegslot bij Gamma al zo’n 10 euro duurder. En van Nemef zelfs wel 45 euro. Dat is dus wel echt een ruim verschil. Maar is dat ook bij alle bouwmarkten zo? Als we kijken naar een Lips oplegslot bij Praxis zien we precies hetzelfde prijsverschil. Bij een Lips oplegslot van Hornbach scheelt het weer 20 euro, bij een Nemef oplegslot 15 euro, et cetera. Een oplegslot van de Karwei is ongeveer even prijzig als oplegsloten van de Gamma. 

De prijzen verschillen dus wel aardig per bouwmarkt en winkel. Maar een oplegslot bij Hubo is al helemaal anders. Zij bieden namelijk alleen goedkopere Axa oplegsloten. Het nadeel van deze sloten is dat het geen sterke kwaliteitssloten zijn. Gelukkig biedt Toplock alleen maar kwalitatieve oplegsloten met een SKG-keurmerk. Daardoor ben je beter beveiligd tegen inbrekers en kun je met een gerust hart gaan slapen of even van huis weg.


2. Ruim aanbod

Tevens biedt Toplock een ruim aanbod aan oplegsloten van de merken Lips, M&C en Nemef. Ze biedt zelfs de bijbehorende benodigdheden, zoals schroeven en kerntrekrozetten. Een oplegslot van Hubo heeft dit echter niet. Daarbij heb je de mogelijkheid om meerdere oplegsloten bij Toplock in één keer te kopen die gelijksluitend zijn. Bij bijvoorbeeld oplegsloten van Gamma is dat ook zo, maar dan kun je niet zelf bepalen hoeveel sleutels je erbij wilt, welke cilindermaat en dat zelfs geen eens in een paar klikken. 

Toplock biedt dus gemak en een ruim aanbod. Daardoor ben je in een paar handelingen al klaar met je bestelling en heb je altijd een passende, juiste keuze. Als je kiest voor een oplegslot bij Praxis is het niet altijd online of in de bouwmarkt beschikbaar. Daardoor ben je meer tijd kwijt als je bijvoorbeeld een oplegslot bij Karwei of een oplegslot bij Hornbach koopt. Tevens heeft een oplegslot bij Gamma of een andere bouwmarkt ook niet altijd een SKG-keuring. Dat is wel zo handig om te hebben voor een optimaal beveiligde woning.


3. Dé specialist in sloten

Als laatste is Toplock ook echt een specialist in sloten. Daarentegen is een bouwmarkt dat niet. Kies je dus voor oplegsloten van Gamma dan kan je er tegenaan lopen dat je niet juist advies krijgt of niet de volledig informatie meekrijgt. Bij Toplock kun je altijd vragen stellen, maar ook in de verschillende blogs op de site antwoord krijgen op jouw vragen. En dat is dan ook zo fijn. Bovendien is het advies van een specialist, dus weet je dat je altijd goed zit. Bij een oplegslot van Praxis of een oplegslot van Hornbach is dat bijvoorbeeld niet het geval.

Toplock is daarnaast een erkende slotenmaker namens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Al haar oplegsloten beschikken over dit keurmerk. Maar dat niet alleen, ze biedt ook een snelle levering en goede service. Wil je daar ook van profiteren? Kies dan niet meteen voor een oplegslot van Karwei, een oplegslot van Hubo of een oplegslot van Hornbach. Maar neem eerst eens een kijkje in onze prachtige webshop.


Hoe kan ik bestellen bij Toplock?

Ben je nieuwsgierig geworden? Bij Toplock heb je een ruime keuze aan oplegsloten. Bij het kiezen van een oplegslot is het handig om te bedenken of je een verstelbare kiest, zodat je de doornmaat altijd kunt aanpassen. Of dat je dat niet kiest, dan dien je de doornmaat van je oude slot op te meten. En welke draairichting de deur heeft, of je er een kerntrekrozet bij wilt, of je er meerdere wilt die je met één en dezelfde sleutel kunt bedienen en of je met een draaiknop wilt. Bij een oplegslot van Hubo of een oplegslot van Karwei heb je deze opties allemaal niet.

Bekijk snel op onze site alle mogelijkheden en vind het passende oplegslot.