Wat is de cilinderslot prijs en waarom kies je het beste voor kwaliteit?

Wat is de cilinderslot prijs en waarom kies je het beste voor kwaliteit?

Ben je benieuwd naar de cilinderslot prijs en waarom je het beste voor cilindersloten van kwaliteit kunt kiezen in plaats van goedkope sloten? Een woninginbraak is iets wat iedereen kan overkomen. Er wordt iedere dag op meerdere plaatsen in Nederland een poging tot inbraak ondernomen. Vaak gebeurt dit erg eenvoudig, omdat de bewoner niet de juiste beveiliging op zijn of haar deuren heeft. Het is dan ook van belang het juiste hang- en sluitwerk te plaatsen, zodat je inbrekers zoveel mogelijk kunt werken. Een inbreker werkt het liefst zo snel mogelijk, zodat hij niet gezien wordt. Hierdoor zal deze altijd kiezen voor een woning met de zwakste sloten, zodat ze deze gemakkelijk kunnen openbreken. De kosten van een cilinderslot zijn hoger wanneer je voor goedkope sloten kiest, omdat deze sneller kapot zullen gaan bij een poging tot inbraak. Wij vertellen waar een goed cilinderslot aan moet voldoen en waarom de cilinderslot prijs iets is waar je goed op moet letten bij de aankoop van jouw cilinderslot.

Prijs cilinderslot van een slot dat in de deur verzonken is

De cilinderslot prijs is bij een cilinderslot dat goed in de deur verzonken is wellicht wat duurder, maar uiteindelijk ben je goedkoper uit. Deze sloten gaan namelijk langer mee en beschermen je woning optimaal tegen inbrekers. Een veelgebruikte methode door inbrekers om de deur te openen is het uittrekken van de cilinder. Er wordt eerst een schroef in het slot gedraaid, waarna de cilinder vervolgens aan die schroef een stukje uit de deur getrokken wordt. Het is daarna relatief eenvoudig om de cilinder met een tang af te breken. Deze inbraakmethode wordt veel toegepast, omdat de inbreker maar simpel gereedschap nodig heeft om de woning binnen te dringen. Daarom kun je dus het beste kiezen voor een slot dat goed in de deur verzonken is, zodat een inbreker deze methode niet met succes kan toepassen. Een cilinderslot dat goed in de deur is verzonken, is van betere kwaliteit en daar betaal je vaak meer voor. Toch kun je ook een scherpe prijs voor dit cilinderslot vinden en wel in de webshop van Toplock.

Wat kost een cilinderslot SKG?

Wat kost een cilinderslot met een SKG keurmerk. Wij kunnen je vertellen dat de cilinderslot prijs hierbij wat hoger ligt, maar je de beste kwaliteit sloten kunt verwachten. SKG is de afkorting van Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke organisatie houd zich bezig met het testen van sloten op inbraakwerendheid en duurzaamheid. Dit logo herken je direct op de sloten en je zal hier ook een aantal sterren op zien. Wanneer sloten goedgekeurd zijn, krijgen deze 1, 2 of 3 sterren. De SKG sloten met drie sterren zijn sloten die jouw woning het beste tegen een inbraak beschermen. Kies je voor cilindersloten met een SKG keurmerk met drie sterren, dan is de uiteindelijke cilinderslot prijs een stuk lager. Omdat deze sloten erg veilig zijn, zullen ze langer meegaan. Dit betekent dat je niet regelmatig en nieuw slot hoeft te kopen omdat deze kapot is gegaan, of wanneer er een poging tot inbraak heeft plaatsgevonden. Een inbreker zal sterker nog jouw woning overslaan wanneer het hem teveel tijd kost om het slot open te breken. En dat is het geval bij cilindersloten met SKG drie sterren. Zo is de prijs voor een cilinderslot uiteindelijk niet hoog.

Kosten cilinderslot bij Toplock

Wat is de prijs van een cilinderslot met SKG drie sterren bij Toplock? Wij hebben een kleine selectie van drie sterren cilindersloten gemaakt en vertellen je meer over de cilinderslot prijs en de eigenschappen van de sloten:
- De M&C Color+  cilinder: deze cilinder is beveiligd tegen boren, open pikken, kerntrekken, de slagmethode. Tevens heeft dit cilinderslot bovenop de SKG*** vereisten ook nog een hardstalen balk, waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken. De M&C Color+ heeft keerbare sleutels.De prijs van dit cilinderslot is € 44,95.
- De M&C Condor cilinder
: deze cilinder is beveiligd tegen boren, open pikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Tevens heeft dit cilinderslot bovenop de SKG*** vereisten ook nog een hardstalen brug, waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken. De M&C Condor is standaard voorzien van een nood- en gevarenfunctie. Daardoor is deze cilinder tweezijdig te bedienen. De prijs van dit cilinderslot is € 59,96.
-
De M&C MATRIX: is beveiligd tegen boren, lockpicking, kerntrekken de slagmethode en de impressietechniek Deze SKG*** Matrix cilinder is nagenoeg onbreekbaar door de hardstalen balk. Zelfs zonder deurbeslag. Deze cilinderslot prijs is € 49,95.
- De Nemef NF3+:  beschikt over het SKG keurmerk van 3 sterren, dit is de hoogste beveiligingsnorm voor cilindersloten. De Nemef NF3+ is bestand tegen verschillende inbraakmethodes waaronder kerntrekken, cilinderboren en de klopsleutel. De prijs voor dit cilinderslot is € 59,00.
Voor de kosten voor het cilinderslot krijg je zoals je leest veel terug. Kies jij net als vele anderen voor Toplock?