Cilinderslot extra lang? Dit zijn de voordelen van een gekeurd slot

Cilinderslot extra lang? Dit zijn de voordelen van een gekeurd slot

Een cilinderslot extra lang gezocht? Dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor een gekeurd slot. Tegenwoordig is het extra van belang om jouw woning te beveiligen tegen inbrekers. Een inbreker zoekt namelijk telkens weer naar manieren om een woning met onvoldoende beveiliging binnen te dringen. Het liefst wil je ze dit natuurlijk zo moeilijk mogelijk maken. Goede sloten helpen daarbij. Zijn je sloten van hoge kwaliteit, dan heb je geen zorgen meer over een eventuele inbraak. Al veel mensen hebben daarom voor een gekeurd cilinderslot extra lang gekozen. Wat een cilinderslot dat lang is en voorzien is van een keurmerk aan voordelen met zich meebrengt? Lees snel verder.

Wat is een gekeurd cilinderslot?

Wil je een cilinderslot extra lang kopen, dan is het om meer te weten over gekeurde cilindersloten. Dit type sloten zijn van een hoger niveau dan het standaard cilinderslot. Gekeurde sloten worden namelijk heel nauwkeurig getest door het SKG (Stichting Keurmerk Gevelbouw). Deze cilindersloten voldoen geheel aan de voorwaarden die worden gesteld aan kwaliteitssloten. Zo wordt er onder andere getest op de sterkte en inbraakwerendheid van de sloten. Dit keurmerk op een cilinderslot is met het oog op een goede inbraakbeveiliging zeer gewenst. Het is prettiger te weten dat jouw cilinderslot diverse testen heeft doorstaan.

Gekeurd cilinderslot extra lang: de voordelen

Koop je een cilinderslot dat lang is en over een keurmerk beschikt, dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. Zo zorgen deze sloten voor een optimale beveiliging tegen inbrekers. Bij een gekeurd slot is hier specifiek aandacht aan besteed, waardoor een inbreker niet snel jouw woning binnen zal treden. Ook gaat een gekeurd cilinderslot langer mee. Deze lange levensduur komt door het feit dat er tijdens het ontwerp van de sleutel veel aandacht aan detail wordt besteed. Bij het ontwerp wordt specifiek voor een minimale speling gekozen wanneer de sleutel in het slot wordt gestoken. Hierdoor zal er niet snel een verkeerde beweging met de sleutel gemaakt kunnen worden, waardoor de sleutel afbreekt. Door dit ontwerp zal de deur op een soepele wijze openen en sluiten, waarbij er geen schade zal ontstaan. Ook kun je deze sloten snel vervangen, mocht je deze kwijt zijn geraakt of er toch een defect is ontstaan. In onze webshop kun je direct een nieuw cilinderslot dat extra lang is vinden.

Bestel direct jouw cilinderslot extra lang in onze webshop!