Het Axa oplegslot 3015: een aanrader!

Het Axa oplegslot 3015: een aanrader!

Wil je een Axa oplegslot 3015 bestellen voor jouw raam of deur? Dit oplegslot is een populair raamslot in Nederland, zorgt voor een beter beveiligde woning en biedt vele voordelen ten opzichte van andere oplegsloten. Maar waarom is het Axa oplegslot 3015 nou een aanrader? Hierover vertelt Toplock jou meer.


Axa oplegslot 3015Hoe werkt een oplegslot Axa 3015?

Het oplegslot Axa 3015 is geschikt om een raam of deur te beveiligen. Het gaat hierbij om gelijkliggende, houten draai-, draai-kiep- en valramen in combinatie met houten kozijnen. Deze dienen wel naar binnendraaiend te zijn. Dit is wel handig om te weten, voordat je het oplegslot Axa 3015 besteld. Het Axa oplegslot 3015 werkt als volgt. Je opent het slot door de sleutel erin te doen en deze ongeveer 45° linksom te draaien. Vervolgens springt het slot open. Als je het Axa oplegslot 3015 wilt sluiten, doe je dit door de drukknop in te drukken, waardoor het slot dichtgaat. Hiervoor heb je dus geen sleutel nodig. Wel dien je minimaal één keer per jaar de cilinder en mechaniek in te spuiten met speciale slotenspray. Het oplegslot heeft een SKG* keurmerk en is voorzien van een haakschoot. 

 

De voor- en nadelen

Het Axa oplegslot 3015 biedt vele voordelen. Zo is hij beschikbaar in het zilvergrijs en wit, waardoor je kan kiezen voor de kleur die het beste bij jouw raam of deur past. Ook beschikt het over een eenvoudige montage van slechts 15 minuten en gemakkelijke bediening, zeker doordat het oplegslot Axa 3015 gelijksluitend is. Hierdoor kan je, indien je meerdere sloten van het merk Axa in huis hebt, deze sloten met één sleutel bedienen en heb je geen zware sleutelbos. Het kapje is ook eventueel los te bestellen, indien je een andere kleur wilt of deze kapot is. Dit zorgt ervoor dat je niet een heel nieuw Axa oplegslot 3015 hoeft te kopen. Het oplegslot beschikt over een SKG* keurmerk, waardoor het raam of de deur een verhoogde inbraakwering heeft. Wel raden wij aan om op elk raam 2 van deze raamsloten te plaatsen, zodat het raam voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen van SKG**. Dit is dus wel een klein nadeel.


Waar te bestellen?

Moet je nog een Axa oplegslot 3015 bestellen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Toplock. Ze bieden een ruim assortiment aan raam oplegsloten, waarbij je de gewenste kleur kan kiezen.