Deurvastzetter met voetstift: wat zijn de voordelen ervan?

Deurvastzetter met voetstift: wat zijn de voordelen ervan?

Ben je op zoek naar een deurvastzetter met voetrem, maar weet je niet welke je moet kiezen? Met een deurvastzetter kan je je deur eenvoudig vastzetten in de gewenste stand, wat veel irritatie voorkomt. Echter, is er wel een ruim aanbod aan deurvastzetters, bijvoorbeeld met voetstift en zonder. Om te weten waarom je voor een deurvastzetter met voetstift moet kiezen, gaan wij in op de voordelen hiervan.


Deurvastzetter-voetstiftHoe werkt een deurvastzetter met voetrem?

Een deurvastzetter met voetrem kan een binnen- en buitendeur in de gewenste stand vastzetten, bijvoorbeeld op een kier of halfopen. Deze kan met de voet vastgezet worden, dus de deurvastzetter wordt dan ook op de vloer of grond geplaatst. Je voorkomt hiermee dicht- en openslaande deuren door wind of tocht en dus ook beschadigingen aan je deur. Daarnaast kan je de deurvastzetter met voetrem gemakkelijk weer vrijgeven. De montage is eenvoudig, aangezien de deurvastzetter slechts met een paar schroeven vastgezet hoeft te worden.


Deurvastzetter met voetstift: de voordelen

De voordelen van een deurvastzetter met voetstift is als eerste dat je deur niet meer klappert en deze gemakkelijk in de gewenste stand gezet kan worden. Daarnaast zorgt de voetstift ervoor dat de vloer of grond niet beschadigd. De voetstift is geschikt voor zowel oneffen- als zeer gladde vloeren, kan bij slijtage vervangen worden en is eenvoudig te reinigen. Ook geeft de deurvastzetter voldoende stabiliteit op de grond en is hij zowel te gebruiken voor binnen- als buitendeuren. Als laatste kan de deurvastzetter met voetstift op de vloer met de voet bedient worden, waardoor je niet hoeft te bukken en er is ook geen kans op struikelgevaar, aangezien de deurvastzetter tegen de deur zit en niet in de weg ligt.


Bestel jouw deurvastzetter bij Toplock

Moet je nog een deurvastzetter met voetstift aanschaffen? Kijk dan eens bij de deurvastzetters met voetrem van Toplock. Wij bieden namelijk verschillende soorten deurvastzetters, waardoor je deze in de gewenste kleur en maat kan kiezen, die bij jouw woning past. Zo heb je nooit meer last van een klapperende deur!