Waarom is veiligheidsbeslag van Hornbach en Gamma geen aanrader?

Wil je nieuw veiligheidsbeslag bij Hornbach, Gamma of een andere bouwmarkt aanschaffen? Wacht dan nog even met kijken, want Toplock biedt ook kerntrekbeslag aan. Bovendien bieden zij diverse voordelen die deze andere bouwmarkten niet hebben. Wij vertellen jou deze verschillen en voordelen.

 

Kerntrekbeslag op deurVeiligheidsbeslag Gamma en Karwei

Als we naar het veiligheidsbeslag van Gamma kijken, dan zien we dat zij hele andere merken bieden dan Toplock. Ze verkopen voornamelijk Nemef kerntrekbeslag en daarnaast kerntrekbeslag van Gamma, M&C en Axa. Toplock biedt daarentegen ongeveer evenveel van elk merk en biedt meer diverse merken, namelijk Hoppe, Ami, Axa, M&C en Buva. Het veiligheidsbeslag van Karwei is al helemaal niet veel, zij bieden zelfs maar één type kerntrekbeslag aan van het merk Nemef. Hierdoor heb je zeer weinig keuze.

Verder is anti kerntrekbeslag van Gamma een stuk duurder dan dat van Toplock. We zien zelfs verschillen van wel 10 tot 20 euro. Zo is het Axa 6662 kerntrekbeslag kruk-kruk zwart SKG*** wel 13 euro duurder bij Gamma. Ook zien we dat het veiligheidsbeslag van Karwei niet in diverse maten leverbaar, zo ook bij het kerntrekbeslag van Gamma dat niet in alle maten leverbaar is. Toplock biedt kerntrekbeslag echter wel in alle PC maten, waardoor je altijd passend en geschikt beslag voor jouw deur hebt. Daarnaast heb je bij Toplock altijd garantie en retourrecht. Veiligheidsbeslag van Gamma en Karwei is daarom niet aan te raden, als je kwalitatief en goedkoop deurbeslag wilt waarbij je voldoende keuze hebt.

 

Veiligheidsbeslag Hornbach en Praxis

Het aanbod aan veiligheidsbeslag bij Hornbach is echter wel uitgebreid, dit geldt ook voor het kerntrekbeslag van Praxis. Toch staan er veel onbekende merken tussen, zoals Starx, Dorma en Extel. Toplock biedt iets minder merken dan hen, maar wel bekende en betrouwbare merken. Zo weet je zeker dat je kwalitatief deurbeslag krijgt met garantie die nageleefd wordt. Het zou immers zonde zijn als je deurbeslag hebt aangeschaft wat zo kapot gaat en waarvoor je veel betaald hebt. Daarnaast is het veiligheidsbeslag van Praxis en Hornbach minder uitgebreid op het gebied van hun modellen kerntrek rozetten en beslag zonder deurklink. 

Dit is echter wel belangrijk, want als je geen deurbeslag hebt of wilt of je hebt nog een deurklink die je kan gebruiken, dan is het zonde als je hier weinig keuze in hebt. Kerntrekbeslag met een deurklink biedt daarnaast het voordeel dat je onnodig extra kosten bespaart. Ook zien we dat het anti kerntrekbeslag van Praxis prijziger is dan bij Toplock. Als laatste kan je bij Toplock ook de nodige informatie vinden op hun website over kerntrekbeslag. Bij het veiligheidsbeslag van Praxis en Hornbach is er ook wel informatie te vinden, maar echter veel minder. Om die redenen is het verstandiger om anti kerntrekbeslag van Praxis en Karwei niet te overwegen.

 

Kerntrekbeslag van ToplockVoordelen Toplock

Er zitten echter nog veel meer voordelen aan het kerntrekbeslag van Toplock. Zo is ze gespecialiseerd, aangezien ze een slotenmaker is. Hierdoor kan je altijd met jouw vragen bij Toplock terecht en geven ze persoonlijk en juist advies. Je ziet dit ook onder andere bij het veiligheidsbeslag van Gamma en Hornbach, ze hebben veel minder keuze en informatie op hun website staan over het deurbeslag. Vervolgens biedt Toplock ook nog ander kwalitatief hang- en sluitwerk dat je er eenvoudig bij kan bestellen, zoals inbraakwerende cilindersloten, insteeksloten, driepuntssluitingen, deurvangers en losse deurkrukken. Wil je blind deurbeslag voor binnen, dan hebben zij dit ook. 

Verder heb je altijd retourrecht bij Toplock, dus als je spijt krijgt van je aankoop of het product niet past, dan is dat geen probleem. Als laatste bieden zij hun producten online aan, waardoor je het sneller in huis hebt. Stel dat de dicht zijn of je hebt even tijd nodig om na te denken, dan kan dat bij Toplock wel in tegenstelling tot het veiligheidsbeslag van Hornbach, Gamma of een andere bouwmarkt. Neem daarom eens snel een kijkje in de webshop van Toplock en twijfel niet meer over veiligheidsbeslag van Praxis, Karwei, Gamma of Hornbach. Maak direct jouw keuze en profiteer meteen de volgende dag van jouw inbraakwerende woning of bedrijfspand.