Raamuitzetters kopen?
Voor 15:00 uur besteld morgen in huis*

Raamuitzetters


Weergeven 1 t/m 21 van in totaal 38

De categorie raamuitzetters bestaat uit hang- en sluitwerk dat een raam beveiligt of een handigheidjes toevoegt. Raamuitzetters is onder te verdelen in diverse subcategorieën zoals: telescopisch en tele- raamuitzetters. In een huis heb je verschillende soorten ramen elk raam heeft weer zijn eigen oplossing. Een klepraam en een uitzetraam bedient u met een ander soort uitzetter dan openslaande ramen. In deze categorie vind je verschillende professionele merken zoals: Dulimex, Axa, Ami en Hoppe.

Axa Raamuitzetters

Axa is heeft het grootste assortiment van verschillend raambeslag. Voor elk raam heeft Axa wel een speciale oplossing bedacht. Een erg mooi voorbeeld daarvan is de Axa remote 2.0 elektrische raamuitzetter. Dit is een uitzetter die Axa speciaal heeft ontwikkeld voor ramen die onbereikbaar zijn maar toch open en dicht moeten kunnen. Naast de speciale uitvoeringen die Axa heeft hebben ze ook het normale assortiment zoals, uitzetijzers, telescopische uitzetters en raamcombi’s.

Gekeurde raamsluitingen

Al het hang- en sluitwerk wordt gekeurd op veiligheid dit wordt dan vaak aangegeven met het SKG 1,2 of 3 sterren. Let wel op er bestaat dus gekeurd raambeslag en niet gekeurd beslag. Wanneer er niks staat aangegeven is hij dus niet gekeurd voor het SKG. Zoekt u echt naar raamsloten dan kunt u beter kijken bij de raamsloten van Axa.

Online raambeslag kopen

Het kopen van raambeslag kan je het best online doen. Veel mensen kiezen ervoor om naar een bouwmarkt te gaan helaas hanteren deze vaak veel te hoge prijzen. Zorg ervoor dat je je goed oriënteerdt over het raambeslag en bestel het op de site die u het meest vertrouwen wekt.


Raamuitzetters installeren

Alle raamuitzetters van Toplock zijn zelf te installeren, wel heeft u er soms wat gereedschap bij nodig. De schroeven worden bij het raambeslag geleverd. Meestal staat er een montage handleiding bij het product aangegeven. Lukt het niet of heeft u ergens anders nog vragen over kunt u altijd contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar de contact pagina.