Axa raamboompje 3329 F1 SKG* opbouw

Lees meer

Beschrijving

Het Axa raamboompje 3329 betreft het model met een sleutel. De cilindersluiting maakt de Axa 3329 een zeer veilige raamsluiting. De cilindersluiting maakt het mogelijk om altijd de raamsluiting af te sluiten. Dus ook als deze op de ventilatiestand staat. De raamsluitingen zijn alleen bedienbaar met de sleutel die op alle Axa raamsluitingen te gebruiken zijn. Het is dus een gelijksluitende cilindersluiting. Het Axa raamboompje 3329 is geschikt voor naar buiten draaiende draai-, klep- , uitzet- en valramen. Het raamboompje voldoet aan de hoogste eisen die het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG* keurmerk stellen aan inbraakwerendheid.

Axa raamboompje 3329 F1 wordt geleverd met een opbouwsluitkom en is gelijksluitend met 1 sleutel te bedienen. Vragen over de raamsluitingen? Je kunt altijd terecht bij onze klantenservice voor vragen maar ook voor persoonlijk advies.

De Axa 3329 heeft een ingebouwde montageplaat deze heb je dus niet nodig bij dit raamboompje (passen ook niet!).


Axa raamboompjes

Axa raamboompjes zijn in verschillende kleuren en mogelijkheden verkrijgbaar. Axa is een merk dat altijd een goede kwaliteit levert, daarom zal het niet vaak voorkomen dat een raamsluiting kapot zal gaan. Axa is overtuigd van zijn producten en geeft daarom een garantie van een jaar op alle producten. De degelijkheid van de raamsluitingen zal ook niet tegenvallen, daarmee loopt Axa ver voor op zijn concurrenten.

In de doos zit

  • Raamboompje in de gekozen richting
  • Axa sleutel
  • Opbouwsluitkom

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Vergrendeling Voor raam en deur
Inbraakwerend
SKG SKG 1 ster
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en) F1 (zilverkleurig)
Ean 8713249243801
Type beslag Raambeslag
Retourneren
Retourrecht
  • Merk: AXA
  • Model: 3329-61-91/GE
  • € 35,95

  • Excl. BTW: € 29,71Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten