Axa, Ami, Buva of Hoppe anti kerntrekbeslag, wat kies jij?

Er zijn veel verschillende merken anti kerntrekbeslag zoals Axa, Ami, Buva en Hoppe. Anti kerntrekbeslag zorgt ervoor dat jouw deur beschermd is tegen inbrekers. Zo kan je met een veilig gevoel weg van huis gaan, zonder je zorgen te maken dat iemand jouw spullen steelt. Om het juiste anti kerntrekbeslag voor jouw deur te vinden zijn er verschillende merken, lees snel verder om erachter te komen welk merk bij jou past.


Waar beschermd anti kerntrekbeslag tegen?Axa anti kerntrekbeslag

Hoppe anti kerntrekbeslag of het anti kerntrekbeslag van Buva, Axa of Ami zorgen ervoor dat jouw huis beschermd is tegen kerntrekken. Kerntrekken is één van de populairste inbraakmethodes van de afgelopen jaren. Inbrekers draaien een stalen schroef in het cilinderslot. Op deze manier kunnen ze het cilinderslot breken en het eruit trekken door middel van een stuk gereedschap. Deze methode is snel en eenvoudig te doen en is daarom ook zo populair. Echter zijn veel woningen hier niet tegen beschermd, maar met anti kerntrekbeslag van Hoppe, Axa, Ami of Buva kan je jouw huis makkelijk beschermen. Kerntrekbeslag zorgt ervoor dat de cilinder van het deurslot is afgeschermd. Hierdoor is kerntrekken onmogelijk, je kan niet in de cilinder komen met wat anders dan de sleutel. Kerntrekbeslag bestaat verder uit een buiten- en binnen schild, dit heeft meestal een greep aan de buitenkant en een kruk aan de binnenkant. Het schild kan niet zomaar verwijderd worden door inbrekers, omdat het aan de binnenkant van de deur vastgezet wordt. Met Axa anti kerntrekbeslag of Hoppe, Ami of Buva is het onmogelijk voor inbrekers snel binnen te komen. Het kerntrekbeslag heeft daardoor dan ook het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is SKG*** gekeurd. 


Axa anti kerntrekbeslag

Anti kerntrekbeslag is er in verschillende soorten en merken, elk merk heeft zijn eigen kenmerken, zo kan jij kiezen welk merk het best bij jouw past. Axa anti kerntrekbeslag is bekend als stevig en betrouwbaar. De modellen van Axa hebben een ronde afwerking om te zorgen voor een goede afwatering, wat inwerking van vocht voorkomt. Daarnaast heeft de deurkruk van het Axa anti kerntrekbeslag een extra veer, waardoor de kruk niet zal gaan hangen. Dit werkt allemaal mee aan de duurzaamheid van het kerntrekbeslag van Axa. Axa kerntrekbeslag is in verschillende modellen, kleuren en PC-maten verkrijgbaar. 


Ami anti kerntrekbeslag

Ami anti kerntrekbeslag wordt geproduceerd in een Nederlandse fabriek. Ami staat bekend om hun goede kwaliteit van aluminium waar hun kerntrekbeslag ook van gemaakt is. Een deel van het Ami kerntrekbeslag, wat jouw deur beschermd tegen kerntrekken, is van RVS gemaakt om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk meegaat. Dit zorgt ervoor dat het goed weersbestendig is. Ami anti kerntrekbeslag is er in de kleur aluminium F1 en is er in verschillende modellen en PC-maten. 


Buva kerntrekbeslagBuva anti kerntrekbeslag

Buva anti kerntrekbeslag is hoogwaardig deurbeslag. Het design van Buva kerntrekbeslag is eigentijds en mooi afgewerkt. Het is van aluminium gemaakt en is van goede kwaliteit. Met Buva anti kerntrekbeslag kan je, je eigen perfecte kerntrekbeslag samenstellen. Je kan een Buva anti kerntrekbeslag uitkiezen, maar dan een ander soort kruk erbij kiezen. Zo is het precies zoals jij het wilt hebben. Buva anti kerntrekbeslag is er in verschillende kleuren, PC-maten en modellen.

 

Hoppe anti kerntrekbeslag

Hoppe anti kerntrekbeslag is nog relatief nieuw op de markt en heeft een moderne strakke uitstraling. Met Hoppe kerntrekbeslag kan je verschillende modellen combineren. Je kan een specifiek model kerntrekbeslag kiezen, maar daarvoor een kruk kiezen van een ander model. Daarnaast heeft Hoppe een extra veer in de deurkruk, om een hangende kruk te voorkomen. Ook is Hoppe anti kerntrekbeslag in verschillende kleuren en PC-maten te verkrijgen. 

Anti kerntrekbeslag van Hoppe, Buva, Ami of Axa is allemaal van goede kwaliteit en zal jouw deur beschermen tegen inbrekers. De merken hebben allemaal hun eigen specialiteiten, maar verschillen qua kwaliteit niet veel van elkaar. Het maakt niet uit welk merk je kiest ze zullen allemaal jouw woning afsluiten van buitenstaanders. Kies het merk en het model wat het beste bij jouw deur past.