Halve Cilinder, de perfecte optie als extra slot

Halve cilinder

Een halve cilinder is een cilinderslot dat maar aan één kant een sleutel gat heeft. Deze sloten zijn perfect voor gebruik als extra bijzetslot, of om een kast op slot te kunnen doen vanaf de buitenkant. Door het SKG*** keurmerk zijn deze halve cilindersloten bijna onmogelijk om te breken.


Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Gebruik van de halve cilinders in huis.

halve cilinderEen halve cilinderslot is een ideale optie voor een extra slot op de deur dat je maar van één kant wil vergrendelen. Bijvoorbeeld voor als je gaat slapen. Deze halve cilinders zijn ook ideaal voor het vergrendelen van kastdeuren. Bijvoorbeeld een medicijnkast of een meterkast. Ook kunnen deze halve cilindersloten ideaal zijn om een berghok te beveiligen. Als u op vakantie gaat kunt u deze ruimtes makkelijk afsluiten.

 

Veiligheid van de halve cilinder

Onze halve cilindersloten zijn door het keurmerk SKG*** een veilige optie. Het is resistent tegen bijna alle methodes die inbrekers gebruiken. Een halve cilinder is ideaal voor het bijzetten van een deur. Bijvoorbeeld voor als u op vakantie gaat of langere tijd niet thuis bent. Met een halve cilinder weet je zeker dat je deuren goed beveiligd zijn. Meer vragen over een halve cilinder? Neem gerust contact op met onze klantenservice of lees meer over cilindersloten.