Cilindersloten met knop levert comfort

Cilinderslot met knop

Ben je opzoek naar het gemak van een cilinderslot met knop. Een profielcilinder met knop heeft vanaf de buitenkant een sleutel nodig, en heeft aan de binnenkant een knop om het slot te bedienen. Een cilinder met knop is naast heel gemakkelijk in het gebruik ook een hele veilige optie door het SKG*** keurmerk.


Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Gemak en veiligheid voor het hele huis

Cilinderslot met knop voorbeeldSteeds vaker kiezen klanten voor een cilinderslot met knop. Deze worden vaak bij de voor of achterdeur toegepast. Een knop aan de binnenkant maakt het mogelijk om snel de deur op slot te kunnen doen. Handig als je even niet in de buurt bent of gaat slapen. Daarnaast is een cilinderprofiel met knop een veilige keuze. Je hebt geen sleutel nodig om het slot te ontgrendelen. In de situatie van bijvoorbeeld een brand kunt u dus snel evacueren zonder een sleutel te zoeken. Daarom raad de brandweer dit soort sloten ook aan. Een cilinder met knop is dus een goede optie voor deuren naar buiten.

 

Veiligheid van onze cilindersloten met knop

Onze sloten voldoen aan SKG*** daardoor zijn onze sloten bestendig tegen boren, open pikken, slagmethode, kerntrekken en andere methode die inbrekers tegenwoordig gebruiken. We hebben een divers aanbod in verschillende maten en knoppen. Een cilinder met draaiknop is een veilige en bovendien handige optie voor uw voor en achterdeuren. Als je nog enige vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Of lees hier meer over cilindersloten.