Cilinderslot vervangen: wat zijn de kosten?

Cilinderslot vervangen: wat zijn de kosten?

De kosten van een cilinderslot vervangen hoeven niet hoog te zijn, maar het is wel aan te raden om altijd voor sloten van kwaliteit te kiezen. Vaak zal je hier meer voor betalen, maar je kunt ook regelmatig cilindersloten voor een scherpe prijs vinden. Om een woninginbraak te voorkomen, is het van belang de beste sloten op je deur te hebben. Heb je niet de juiste inbraakbeveiliging toegepast, dan kan een inbreker zo bij je binnendringen. Het juiste cilinderslot kan een inbreker vertragen en dat is iets waar een inbreker absoluut niet op zit te wachten. Ze werken het liefst snel, zodat ze niet betrapt worden. Daardoor kiezen ze altijd voor woningen met een mindere beveiliging, zodat ze hier eenvoudig naar binnen kunnen. De kosten voor het vervangen van het cilinderslot van de voordeur zullen hoger zijn als je voor goedkope sloten kiest, omdat deze sneller kapot zullen gaan of men sneller probeert in te breken. Hierdoor zul je uiteindelijk meer geld kwijt zijn. De kosten van een cilinder vervangen zijn dan ook een stuk lager bij het kiezen voor de juiste cilindersloten.

Kosten vervangen cilinderslot voordeur

De cilinder slot vervangen kosten zullen op het eerst duurder zijn wanneer je kiest voor een slot dat goed in de deur is verzonken. Uiteindelijk ben je echter wel goedkoper uit. Dit zijn namelijk sloten die langer mee zullen gaan en jouw woning ook nog eens beter tegen inbrekers beschermen. Wat inbrekers vaak doen om een deur te openen, is het uittrekken van de cilinder. Hierbij draaien ze eerst een schroef in het slot en wordt de cilinder er, middels de schroef, een stukje uit getrokken. Vervolgens kan de inbreker de cilinder zo met een tang afbreken. Het is een veel toegepaste inbraaktechniek, daar de inbreker weinig gereedschap nodig heeft om de deur te openen. Kies daarom voor een sterk cilinderslot, zodat een inbreker deze methode niet meer kan gebruiken. De kosten van een cilinder vervangen voor een beter exemplaar zijn vaak wat duurder, maar je krijgt er een betere kwaliteit voor terug. Met de artikelen uit onze webshop maak je weinig kosten voor het vervangen van jouw cilinderslot op de voordeur.


Kosten cilinder vervangen door SKG sloten

De kosten van een cilinderslot vervangen door SKG sloten zijn iets hoger, maar verwacht hiervoor wel sloten van een hoogwaardige kwaliteit. Het SKG wordt ook wel de Stichting Kwaliteit Gevelbouw genoemd. Deze organisatie is onafhankelijk en test verschillende sloten op sterkte en duurzaamheid. Je zal dit logo snel herkennen op een slot en veelal zijn er ook sterren te zien. Goedgekeurde sloten worden voorzien van 1, 2 of 3 sterren. Heeft een slot drie sterren, dan betekent dat je hiermee verzekerd bent van de beste beveiliging voor jouw deur. De kosten van een cilinder vervangen worden dan ook lager, daar de sloten langer meegaan en ook nog eens erg veilig zijn. Zo hoef je niet telkens weer een nieuw slot aan te schaffen als deze kapot gaat. Dit gebeurt snel bij goedkope, niet gecertificeerde sloten. Ook hoef je je minder zorgen te maken om een inbraak, waardoor je de sloten weer moet vervangen. Je ziet, de kosten van het vervangen van het cilinderslot voor de voordeur zijn uiteindelijk lager als je kiest voor gecertificeerde sloten.

Kosten cilinderslot vervangen door sloten van Toplock

Wat zijn de kosten van een cilinder vervangen door gecertificeerde sloten van Toplock? Om je hier een antwoord op te geven, hebben wij enkele sloten geselecteerd die over drie SKG sterren beschikken:
- De M&C Condor cilinder
: deze cilinder is beveiligd tegen boren, open pikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Tevens heeft dit cilinderslot bovenop de SKG*** vereisten ook nog een hardstalen brug, waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken. De M&C Condor is standaard voorzien van een nood- en gevarenfunctie. Daardoor is deze cilinder tweezijdig te bedienen. Dit slot kost € 59,96.
- De Nemef NF3+:  beschikt over het SKG keurmerk van 3 sterren, dit is de hoogste beveiligingsnorm voor cilindersloten. De Nemef NF3+ is bestand tegen verschillende inbraakmethodes waaronder kerntrekken, cilinderboren en de klopsleutel. De prijs voor dit slot is € 59,00.
- De M&C Color+  cilinder: deze cilinder is beveiligd tegen boren, open pikken, kerntrekken, de slagmethode. Tevens heeft dit cilinderslot bovenop de SKG*** vereisten ook nog een hardstalen balk, waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken. De M&C Color+ heeft keerbare sleutels. Dit cilinderslot kost € 44,95.
-
De M&C MATRIX: is beveiligd tegen boren, lockpicking, kerntrekken de slagmethode en de impressietechniek Deze SKG*** Matrix cilinder is nagenoeg onbreekbaar door de hardstalen balk. Zelfs zonder deurbeslag. Dit slot kost € 49,95.
Kies jij ook voor de laagste kosten voor het vervangen van jouw cilinderslot? Haal de beste cilindersloten in huis en plaats nu jouw bestelling in onze webshop!