• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Retourneren
Winkhaus Winkhaus cilinder met boorbeveiliging (3x) - SKG**
Winkhaus cilinder met boorbeveiliging (3x) - SKG** €50,85

Winkhaus cilinder met boorbeveiliging (3x) - SKG**

€50,85
EAN: 7433642951943
  • Gratis verzending v.a. €75,-
Informatie

Winkhaus cilinder met boorbeveiliging (3x) - SKG** De winkhaus cilinder kan in sets worden gekocht. De cilinder wordt standaard met 3 sleutels geleverd dit kan wel verschillen wanneer je een gelijksluitende set besteld. De cilindersloten van Winkhaus zijn wel bestand tegen uitboren maar niet tegen kerntrekken. Deze cilinder wordt geleverd met bout om hem te monteren in de deur.

Cilindersloten Winkhaus

De sloten van Winkhaus zijn erg degelijke cilinders. De productie vind plaats in Duitsland in de fabriek van Winkhaus. Winkhaus maakt vele andere producten zoals meerpuntsluitingen en insteeksloten.

Het aantal verschillende sluitingen zit boven de 50.000 daarom zal het niet voorkomen dat u de zelfde cilinder treft behalve als u de cilinders gelijksluitend besteld. Het merk Winkhaus beschermt haar producten met verschillende niet-toxische stoffen tegen corrosie. De sloten van Winkhaus hebben een behuizing van messing vernikkeld en een corrosievrije sleutel. Dit product bevat onder andere een meervoudig paracentrisch sleutelprofiel en een Kernstiften van gehard staal. Gekeurd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en voorzien van SKG**. De cilinder is standaard beveiligt tegen manipulatie, omdat hij bezit over speciale geveerde stiften. De stiften zijn massief en worden aan beide zijde versterkt met een sleutelgeleiding door speciale cilinderkernen.

Specificaties
Gelijksluitend: Ja
Type sleutel: kartel sleutel
Boorbeveiliging: Ja
Veiligheidscertificaat: Nee
Kerntrekbeveiliging: Nee
Slag-klopbeveiliging: Slag-klopbeveiligd
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review