VeiligheidsbeslagWeergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Veiligheidsbeslag beveiligt een deur rondom de cilinder er deurkruk met verschillende soorten beveiligingstechnieken. Toplock biedt een uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs. 


De categorie veiligheidsbeslag bestaat uit hang- en sluitwerk dat een deur rondom de cilinder en deurkruk beveiligt met verschillende soorten beveiligingstechnieken. Er zijn verschillende soorten deuren, verschillende pc maten maar ook verschillende deurdiktes. Een achterdeur heeft een ander beslag dan een voordeur. Wij bieden voor ieder deur een oplossing. Het veiligheidsbeslag van Toplock bestaat uit verschillende populaire merken zoals Hoppe, Axa, Ami en Buva. Bij Toplock vind je een uitgebreid assortiment van het beste veiligheidsbeslag tegen een scherpe prijs.

Als je niet meer volledig vertrouwt op je huidige hang- en sluitwerk, doe je er goed aan om een nieuw slot en veiligheidsbeslag aan te brengen. Dit type beslag is voorzien van een extra beveiliging tegen onder meer de bekende inbraakmethode kerntrekken. Op deze manier is het voor inbrekers extra lastig om je deurslot open te breken of te forceren. Jouw nieuwe veiligheidsslot laat zich van zijn meest krachtige kant zien en beschermt je woning op een ongekend felle manier. Bij een klassieke woning past echter geen modern deurbeslag en andersom ook niet. Daarom kun je bij ons altijd kiezen uit veilig deurbeslag in diverse stijlen en vormen.

De werking van veiligheidsbeslag

Het veilige deurbeslag uit de collectie van Toplock is verkrijgbaar in diverse varianten, met veiligheidsrozetten of –schilden. Een dergelijke veiligheidsschild wordt over je slot aangebracht, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van je deur. De bevestiging van het beslag vindt geheel aan de binnenkant plaats. Zo is het vrijwel onmogelijk om het slot van buitenaf open te breken. Op deze manier kunnen inbrekers het veiligheidsslot niet bereiken en dus ook niet kapotmaken.


Toplock.nl onderdeel van Multiwinkels.nl © 2019