• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Retourneren

Verzenden & retourneren

 

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Toplock.nl. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u het ruilen? Geen probleem! U kunt het artikel in originele staat binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk.

 

Wat ruilen en retourneren we niet?

 

- Artikelen die niet meer in originele staat zijn

- Artikelen die u langer dan 14 dagen in huis heeft

 

 

Wat kost ruilen en retourneren?
 

Ruilen: U betaalt zelf de retourkosten (6,95 euro). U kunt het pakket naar het postkantoor brengen. Mochten wij onverhoopt een afwijkend artikel hebben verstuurd dan kunt u het pakket via het postkantoor standaard retourzenden met Postnl. De kosten hiervan bedragen 6,95 euro. Deze retourkosten zullen wij vergoeden.
   
Retourneren: U betaalt zelf de retourkosten (6,95 euro).U kunt het pakket naar het postkantoor brengen. Mochten wij onverhoopt een afwijkend artikel hebben verstuurd dan kunt u het pakket via het postkantoor standaard retourzenden met Postnl. De kosten hiervan bedragen 6,95 euro. Deze retourkosten zullen wij vergoeden.
   
 
 

Snel retourneren!


Download hier ons ruil- en retourformulier. Nadat u deze heeft ingevuld en bijgesloten kunt u het product retourneren via Postnl. Heeft u hier vragen over? neem dan contact op met onze klantenservice.
Wij kijken voor u of het gewenste artikel nog op voorraad is en reserveren het alvast voor u.
Zorg dat het artikel en de factuur goed verpakt zijn en dat ons adres goed leesbaar is.

 

Belangrijk!!!

- Producten die tijdens de verzending naar ons beschadigen worden niet terug genomen zorg daarom voor een goede verpakking!

- U bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs dus goed. Zodra wij uw pakket hebben verwerkt, krijgt u van ons per e-mail een bericht. Het aankoopbedrag storten we binnen 14 dagen terug op uw rekening.

 
 

Herroepingsrecht

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan dient u het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.