Dulimex raamuitzetter wit SKG** met korte hendel

Dulimex raamuitzetter wit SKG** met korte hendel

Lees meer

Beschrijving

De Dulimex raamuitzetter wit SKG** met korte hendel pas je vaak toe op lage ramen, deze raamuitzetter past op ramen van maar 135mm hoog. De Dulimex raamuitzetter wit kan je vergrendelen met een sleutel, dit is een algemene sleutel. Deze raamsluiting is gelijksluitend. Je kan de sleutel voor het raamslot los ook bijbestellen. Een voordeel van deze raamuitzetter is dat hij wegdraaibaar is en daarom wegvalt in het kozijn. wegdraaibare raamuitzetters worden ook wel raamuitzetter genoemd. Heb je vragen, opmerkingen of persoonlijk advies dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Dulimex raamuitzetters

De Dulimex raamuitzetters SKG** staan bekend om hun degelijkheid. Dulimex raambeslag heeft een moderne uitstraling en daarmee gaan ze dus goed mee met de tijd. De laatste tijd hebben ze meerdere kleuren in hun assortiment op genomen en hiermee dus ook de uitstralingen verbeterd. Bij Dulimex zit je ook goed kwa prijs kwaliteit verhouding. De prijs ligt uitzonderlijk laag in vergelijking met Axa raambeslag.

Raamuitzetters met slot

Er zijn niet veel uitzetters met een slot maar deze raamuitzetter heeft de mogelijkheid wel. De uitzetters hebben een afsluitbare optie en een slot functie met een kleine sleuteltje. Natuurlijk is het mogelijk om af te lezen wanneer het raambeslag op slot zit. Het SKG heeft dit beslag met 2 sterren beloond, dit betekend dat ze erg veilig zijn. De sleutel wordt soms wel bijgeleverd en soms niet kijk hiervoor bij de specificaties.


In de doos zit

  • Raamuitzetter
  • Montagemateriaal
  • Montagehandleiding
  • Montagemal

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Ean
Retourneren
Retourrecht
  • € 22,95

  • Excl. BTW: € 18,97

Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten