Dulimex raamuitzetter wit SKG** met korte hendel

Lees meer

Beschrijving

De Dulimex raamuitzetter wit SKG** met een korte hendel pas je vaak toe op lage ramen. Deze raamuitzetter past op ramen van maar liefst 135 mm hoog. Daarnaast is de raamuitzetter toepasbaar op smalle kozijnen vanaf 32 mm kozijnhoutdiepte. Je kan hem vergrendelen met de bijgeleverde sleutel, dit is een algemene sleutel. Daarnaast is deze raamuitzetter gelijksluitend. Je kan de sleutel voor het raamslot er eventueel ook los bijbestellen als je er bijvoorbeeld meer wilt. Een voordeel van deze raamuitzetter is dat hij wegdraaibaar is en daarom wegvalt in het kozijn. Heb je vragen, opmerkingen of persoonlijk advies dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice.


Dulimex raamuitzetters

De Dulimex raamuitzetters SKG** staan bekend om hun degelijkheid. Dulimex raambeslag heeft een moderne uitstraling en daarmee gaan ze dus goed mee met de tijd. De laatste tijd hebben ze meerdere kleuren in hun assortiment opgenomen en hiermee dus ook de uitstralingen verbeterd. Bij Dulimex zit je ook goed qua prijs-kwaliteitverhouding, aangezien de prijs uitzonderlijk laag ligt in vergelijking met Axa raambeslag.


Raamuitzetters met slot

Er zijn niet veel uitzetters met een slot, maar deze raamuitzetter heeft de mogelijkheid wel. De uitzetters hebben een afsluitbare optie en een slot functie met een klein sleuteltje. Natuurlijk is het mogelijk om af te lezen wanneer het raambeslag op slot zit. Het SKG heeft dit beslag met 2 sterren beloond, dit betekent dat ze erg veilig zijn.

In de doos zit

  • Dulimex raamuitzetter wit SKG**
  • Montagemateriaal
  • Montagehandleiding
  • Montagemal

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Ean
Retourneren
Retourrecht
  • Merk: Dulimex
  • Model: 0218.104.0202
  • € 22,95

  • Excl. BTW: € 18,97

Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten