Raamuitzetter met hor? Dat kan!

Raamuitzetter met hor? Dat kan gewoon!

Een hor voor uitzetijzer zetten is niet ideaal, maar er is wel een andere optie om toch een raamuitzetter te kunnen hebben en een hor. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij een hor in je raam kan zetten samen met een raamuitzetter. 


Hor bij raamuitzetterRaamuitzetter hor

Een hor bij een raamuitzetter is best lastig te realiseren. Dit komt omdat een normale raamuitzetter met verschillende gaten bij een draairaam uitsteekt wanneer je hem gebruikt. Hoe ver die uitsteekt ligt natuurlijk aan de stand waarop je hem zet, maar er zal nog steeds een probleem ontstaan. Een hor geeft geen ruimte voor het uitzetijzer om uit te kunnen steken dus of er komt dan een gat in de hor of je kan het uitzetijzer niet gebruiken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dus lastig te combineren. Bij veel soorten horren zal je tegen dit probleem oplopen. Wel kun je zelf proberen een eigen hor te maken die het probleem zou oplossen, maar dat is helemaal niet nodig. Met een ander soort raamuitzetter is dit probleem namelijk zo opgelost!


Telescopische raamuitzetter voor hor

Een telescopische raamuitzetter bij een hor werkt het beste. Een telescopische raamuitzetter zit vast aan het raam en aan het raamkozijn. Je kan het raam naar buiten draaien en de telescopische raamuitzetter zorgt ervoor dat het vastzit. Hierbij steekt er niks uit naar buiten omdat de telescopische raamuitzetter geen gaatjes heeft waarmee je het raam met verschillende standen open kan zetten, maar het heeft een uitschuif mechanisme. Dit zorgt ervoor dat een telescopische raamuitzetter en een hor goed samen gaan. Er zal nu niks in de hor gaan steken. Wel moet je de hor opzij doen om het raam open en dicht te kunnen doen. Zorg ervoor dat jouw hor hier wel voor geschikt is.


Raamuitzetter voor hor

Een raamuitzetter en een hor kunnen wel samengaan als je de juiste hor en raamuitzetter gebruikt. Zo houd je de muggen en vliegen buiten en kan je genieten van heerlijke frisse lucht in jouw kamer. Zoek de geschikte telescopische raamuitzetter voor jou uit in onze webshop.