Raamcombi kopen? SKG gekeurde raamuitzetters wegdraaibaar

Raamuitzetter wegdraaibaar

De categorie raamuitzetter wegdraaibaar bestaat uit hang- en sluitwerk dat een raam beveiligt of een handigheidjes toevoegt. Een raamuitzetter wegdraaibaar zorgt ervoor dat je jouw raam gemakkelijk op een kiertje kan zetten. Zo kan het raam niet zomaar dichtklappen of juist veel te ver open blijven staan. Een raamuitzetter wegdraaibaar is beschikbaar met slot om jouw raam goed te beveiligen. Bij Toplock bieden we de raamuitzetters van Dulimex en Axa aan. Dit zijn raamuitzetters met een moderne en degelijke uitstraling van topkwaliteit. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je er één kan kiezen die bij jouw interieur past.


Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18

Raamuitzetters zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Een raamuitzetter wegdraaibaar is het best voor een klap/kiepraam. Dit zorgt ervoor dat je jouw raam open kan zetten, zonder dat hij weer dichtklapt. Deze raamuitzetters wegdraaibaar zijn beschikbaar in verschillende kleuren en soorten, zodat je kan kiezen welke het beste bij jouw interieur en behoeftes past. 


Raamuitzetter wegdraaibaar SKG gekeurdRaamuitzetter wegdraaibaar

Een raamuitzetter wegdraaibaar is de enige soort van raamuitzetters die ook een SKG keuring kunnen hebben. Een raamuitzetter wegdraaibaar is namelijk ook beschikbaar met slot. Dit slot zorgt ervoor dat de raamuitzetter een SKG keuring van twee sterren heeft. Dit betekent dat het inbraakwerend is. Andere soorten raamuitzetters hebben geen slot en zijn dus ook niet SKG gekeurd. Door het slot kan een inbreker niet binnenkomen door de hendel omhoog te duwen. Je kan zien of het slot op slot is door te kijken naar het sleutelgat, wanneer het groen is, is het slot open, is het plaatje rood dan zit het slot op slot. 


Voor- en nadelen raamuitzetter wegdraaibaar

Een raamuitzetter wegdraaibaar is ideaal om op een makkelijke manier jouw raam open te kunnen zetten, zonder dat het weer dichtvalt. De wegdraaibare raamuitzetters zijn met en zonder slot beschikbaar zodat je zelf kan kiezen wat voor jou nodig is. Ook is er een elektrische beschikbaar, dit is handig voor op plekken waar je niet goed bij kan. Nu kan je jouw raam met een afstandsbediening het raam open en dicht doen. De raamuitzetters vallen mooi weg in het kozijn, omdat ze wegdraaibaar zijn. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, hierdoor kan je zelf bepalen wat het beste past bij jouw interieur. Het enige nadeel is dat deze raamuitzetter alleen voor wegdraaibare ramen geschikt is. 


Axa of Dulimex raamuitzetter wegdraaibaar

Axa raamuitzetters zijn van goede kwaliteit. De raamuitzetters zijn beschikbaar in verschillende soorten en kleuren. Axa heeft nu ook een elektrische raamuitzetter wegdraaibaar, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk het raam open en dicht kan doen door middel van een afstandsbediening. Dit is SKG** gekeurd en is ideaal voor een raam waar je niet makkelijk bij kan.

Dulimex heeft verschillende raamuitzetters van goede kwaliteit. Dulimex heeft een korte uitvoering waardoor hij goed geschikt is voor smalle kozijnen. Ook heeft dulimex een ruim aanbod van verschillende kleuren. Dulimex is meestal goedkoper dan Axa en heeft dus een erg goede prijs kwaliteit verhouding. 


Raamuitzetter wegdraaibaar monteren

Een raamuitzetter wegdraaibaar monteren is niet heel ingewikkeld. Het is belangrijk eerst de juiste plek af te tekenen. Het liefst wil je de raamuitzetter mooi in het midden hebben. Zorg dat het niet aan één kant scheef zit, want dan zal het niet optimaal werken. Als het allemaal goed afgetekend en opgemeten is, kan je met behulp van de boormal de gaten boren. Schroef het voorzichtig allemaal vast en check of het klopt. Om dit klusje te klaren heb je dus alleen een boor, meetlat en een schroevendraaier nodig. Als alles goed vastzit kan je jouw raamuitzetter gebruiken. 

Veelgestelde vragen

 • Is de elektrische raamuitzetter wegdraaibaar ook SKG**?

  Ja deze kan alleen geopend worden met de afstandsbediening, wat ervoor zorgt dat hij SKG** heeft. Schaf nu jouw elektrische raamuitzetter aan!

 • Werkt deze raamuitzetter wegdraaibaar ook voor links- of rechtsdraaiende ramen?

  Nee deze raamuitzetter is niet gebruikelijk voor links- of rechtsdraaiende ramen. Hiervoor kan je beter een telescopische raamuitzetter of een raamuitzetter ijzer voor aanschaffen.

 • Kan ik mijn raamuitzetters met dezelfde sleutel openen?

  Ja de sloten zijn gelijksluitend dus je kan met één sleutel alle raamuitzetters sluiten en openen.

 • Hoeveel kost een raamuitzetter wegdraaibaar?

  Bij Toplock bieden we twee merken aan, Axa en Dulimex. Axa is iets duurder dan Dulimex en kost tussen de 24,95 en 84,95. Dulimex kost tussen de 14,95 en 22,95.