Raambeslag kopen? Raambeslag voor elk raam - Toplock
Voor 15:00 uur besteld morgen in huis*

Raambeslag

Ramen zijn vaak zwakke plekken in de beveiliging van het huis en zijn de belangrijkste ingangen van inbrekers. Kies daarom voor de juiste raambeveiliging voor iedere afzonderlijke situatie, pas dan is het effectief tegen inbraak. Kies voor kwalitatieve raam-oplegslotensloten of raamboompjes! Raamuitzetters zorgen ervoor dat je op een veilige manier kan ventileren. Bekijk ons ruime assortiment! Bij Toplock.nl bestel je eenvoudig online je raambeslag.


Weergeven 1 t/m 21 van in totaal 70

De categorie raambeslag bestaat uit hang- en sluitwerk dat een raam beveiligt met verschillende raamsluitingen. De categorie raambeslag is onderverdeeld in diverse subcategorieën zoals: raamuitzetters, raamboompjes en raamkrukken. Er zijn verschillende soorten ramen. Wij bieden voor ieder raam een oplossing. Een klepraam en een uitzetraam bedien je anders dan openslaande ramen. De categorie raambeslag bestaat uit verschillende merken raamsluitingen zoals Dulimex, Axa, Ami en Hoppe. Bij Toplock vind je een uitgebreid assortiment van het beste raambeslag tegen een scherpe prijs.

Soorten raambeslag

Raambeslag is er veel verschillende merken en types. Naast de raamsluitingen verkopen wij ook ander raambeslag voor gemakken of handigheidjes. De Nederlandse verzekeringen eisen het merk PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Hieraan moet je dus voldoen om je geld terug te krijgen na een inbraak. Als dat uw doel is het verplicht op elke raam 2 raamsluitingen te plaatsen van minimaal SKG** (2 sterren).

Raamsluitingen als raambeslag

Er zijn verschillende raamsluitingen zoals, raamuitzetters, raamboompjes, raamsloten en raamkrukken. Al dit raambeslag heeft een overeenkomst, het maakt je raam veiliger. Daarin tegen gaat het juist om de verschillen omdat elke raamsluiting een eigen functie heeft en bekrachtigt. Klein voorbeeldje: Een raamuitzetter is een raamsluiting die er voor zorgt dat u uw raam op een veilige manier kunt openen maar ook dat u heb veilig  open kan laten staan. Daarin tegen hebben de raamboompjes weer een hele ander functie want die raamsluiting zorgt ervoor dat u uw raam op slot kunt doen. Zoals u ziet heeft elke raamsluiting zijn eigen functie.

Raambeslag voor deuren

Er bestaan veel huizen waar de voordeur wordt afgesloten met twee raamboompjes, dit kan handig zijn zeker wanneer u een iets mindere cilinder op de deur heeft zitten. Zorg er dan wel voor dat de raamboompjes gekeurd zijn en omgekeerd worden geplaatst dit omdat het dan voor de inbreker lastiger is om in te breken.