Abus Pfaffenhain cilindersloten een goed slot voor jouw deur

Pfaffenhain cilindersloten

Abus Pfaffenhain cilindersloten zijn van goede kwaliteit. Ze zijn gelijksluitend beschikbaar wat ervoor zorgt dat je maar één sleutel nodig hebt om verschillende sloten te openen. De sloten zijn SKG** gekeurd wat betekent dat ze tegen veel inbraakmethodes beschermd zijn. Echter is het niet beschermd tegen de kerntrekmethode. voor de ideale beveiliging van je huis is het verstandig dit cilinderslot te combineren met een kerntrekbeslag. Zo ben je verzekerd dat inbrekers buiten je huis blijven. bekijk nu het aanbod van ABus Pfaffenhain cilindersloten en kies de juiste combinatie voor jou uit. 

Meer

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Abus Pfaffenhain cilindersloten

De Abus Pfaffenhain cilindersloten zijn geschikt voor verschillende soorten woningen, van bedrijfspanden tot een flatje. Deze cilindersloten zijn niet beveiligd tegen alle inbraakmethodes. Zo is het niet beschermd tegen kerntrekken, wel is het beschermd tegen uitboren. Als je een goed slot nodig hebt op een plek wat niet inbraakgevoelig is dan is een slot met SKG** keuring ideaal. Je kan de Abus Pfaffenhain cilindersloten ook gelijksluitend bestellen. Op deze manier heb je maar een sleutel nodig voor meerdere sloten, zo houd je jouw sleutelbos klein. De sleutels zijn gepatenteerd wat betekent dat ze niet zomaar gekopieerd kunnen worden. Zo ben je ervan verzekerd dat niet iemand stiekem met jouw sleutel een extra kopie kan maken bij een slotenmaker. De Abus Pfaffenhain cilindersloten zijn van echte kwaliteit en worden in een fabriek in Duitsland gemaakt. Met de Abus Pfaffenhain cilindersloten kan je jouw deur goed beveiligen tegen uitboren. 

 

Waarom Abus Pfaffenhain

Abus Pfaffenhain produceert al meer dan 60 jaar hoogwaardige sluitsystemen die wereldwijd verkocht worden. Dit wordt gedaan voor zakelijk en privé gebruik. Het ontwerpen en produceren wordt gedaan met de basisbehoefte van de klant in het achter hoofd. Van centrale sluitsystemen tot complexe master key-installaties. De veiligheid en comfort worden aangepast aan de eisen en cilindervormen van een land. De sloten zijn allemaal SKG gekeurd wat betekent dat ze inbraakwerend zijn. Met Pfaffenhain cilinder sloten ben is je huis gegarandeerd goed beveiligd en kan je met een veilige gedachte weg van huis.

Veelgestelde vragen over een cilinderslotHet verschil tussen SKG** en SKG***

Het SKG-keurmerk geeft de veiligheidsgraad aan van een cilinder. De veiligheidsgraad kan variëren tussen SKG*, SKG** of SKG***. Hierbij is de SKG*** het beste keurmerk waar een cilinderslot aan kan voldoen. Het verschil tussen een ** (2-sterren) en een *** (3-sterren) cilinder is de kerntrekbeveiliging. Wanneer je kiest voor een cilinderslot met 3 sterren, weet je zeker dat inbrekers niet binnen zullen komen door middel van kerntrekken; de meest voorkomende methode van inbraak.

Gemak met gelijksluitende cilinders

Gelijksluitend betekent dat je meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel kan bedienen. Wanneer je een huis wilt beveiligen, heb je waarschijnlijk meerdere toegangswegen tot het huis. Het is dan handig om gelijksluitende cilindersloten aan te schaffen, zodat je geen gedoe hebt met allemaal verschillende sleutels. Wanneer je bij ons een set van meerdere cilinders bestelt, leveren wij cilindersloten met dezelfde sleutel, behalve wanneer je aangeeft dat je dit niet wenst. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om cilinders gelijksluitend bij te laten maken op één of meerdere cilinders die je al hebt.

Kosten van een cilinderslot

Wat een cilinderslot kost hangt af van het merk en de functies van het cilinderslot. 90% van de cilinderslot prijzen valt in de range van 25-70 euro. Het ligt er net aan of je een profielcilinder wilt of liever een beter beveiligd cilinderslot. De prijs is exclusief verlengingen. Goedkope cilindersloten zijn doorgaans minder goed beveiligd, wat ook te zien is aan het SKG-keurmerk. Duurdere cilindersloten zijn voor inbrekers over het algemeen moeilijker te kraken dan zeer goedkope cilindersloten. Een standaard veiligheidscilinder van SKG 3 sterren kost zo'n 45 tot 70 euro.

Verhuizen? Oud cilinderslot vervangen?

Het is mogelijk om een oude slot voor een nieuw cilinderslot te vervangen. Dit is een simpel klusje dat je zelf kunt klaren.

Het werkt als volgt:
  1. Haal de deurklink en het deurbeslag van de deur af;
  2. Haal het oude cilinderslot uit het slotgat;
  3. Stop het nieuwe cilinderslot in het slotgat;
  4. Plaats de deurklink en het deurbeslag weer terug.
cilinderslot opmeten

Cilinderslot vervangen? Meet eerst je cilindermaat!

Voordat je beslist om een cilinderslot te bestellen, is het verstandig om de exacte maat op te meten. Hoewel steeds meer woningen zijn voorzien van een standaardformaat van 30/30 of 32/32, is het toch belangrijk om de juiste maat cilinder toe te passen. Het is zonde als uiteindelijk het cilinderslot niet in de voordeur of buitendeur past.

Wanneer je de lengte van de cilinder wilt meten, meet je vanuit het midden van het boutgat naar links en naar rechts. Een voorbeeld is 30 mm aan de linkerzijde en 40 mm aan de rechterzijde