Oplegslot wit + 1x M&C Matrix cilinder SKG***

Oplegslot wit + 1x M&C Matrix cilinder SKG***

Lees meer

Beschrijving

Bij de 'beschikbare opties' kan je per cilinder opgeven in welke maten hij geleverd moet worden. Ook kan er gekozen worden voor een knop of een andere bepaalde functie.

M&C MATRIX

De M&C MATRIX is beveiligd tegen boren, lockpicking, kerntrekken de slagmethode en de impressietechniek Deze SKG*** Matrix cilinder is nagenoeg onbreekbaar door de hardstalen balk – zelfs zonder deurbeslag.
De M&C MATRIX  heeft standaard een zogenaamde nood- of gevarenfunctie. Hierdoor kun je de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen, ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.
De sleutels van de MATRIX zijn voorzien van een patent tegen ongeoorloofd kopiëren, dit door de speciale vorm-uitvoering van de sleutel. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken. Toplock is zo'n geautoriseerde dealer en heeft daarvoor speciale apparatuur om deze sleutels te kunnen maken.

Nemef oplegslot

Het Nemef oplegslot is een veiligheidsslot uit de klasse zwaar inbraakwerend en heeft het SKG** keurmerk. Dit Nemef oplegslot is voorzien van een Matrix cilinder waardoor het veel beter beschermt is tegen lock-picken, de klop/slagmethode en uitboren. Het oplegslot heeft een dag en nachtschoot en is links en rechts verschillend. Deze Nemef oplegsloten zijn geschikt voor naar binnen draaiende voordeuren tot 70 mm deurdikte. 
Het oplegslot is aan beide zijde te bedienen met een sleutel voor de dagschoot bediening zit er aan de binnenzijde een trekknop. Met deze trekknop kunt u ook de dagschoot ingetrokken vast zetten. De slotkast en sluit kom zijn bruin gelakt en de cilinders zijn vernikkeld. Voor aan de buitenzijde wordt er ook een veiligheid rozet meegeleverd. Het Nemef oplegslot heeft een losse buiten cilinder die op de deur wordt gemonteerd. Let bij aanschaf op de doornmaat, deze is voor het oplegslot 50 mm. 

In de doos zit

  • 1 cilinder in de afmetingen die je hebt aangegeven
  • 1 bevestigingsbout
  • 3 sleutels standaard. Indien je meer sleutels wens
  • Een Matrix certificaat
  • Nemef oplegslot in de gekozen draairichting
  • Montagematriaal
  • Standaard rozet of kerntrekrozet
  • Bijpassende sluitkom voor het oplegslot

Specificaties

Beveiligd tegen
Kerntrekken
Klopsleutelmethode
Lockpicken
Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Materiaal
Maatvoeringen
Productlengte
Retourneren
Retourrecht
  • € 314,95

  • Excl. BTW: € 260,29

Meer informatie Meer informatie

Meer informatie Meer informatie

Meer informatie Meer informatie


Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten