M&C Matrix SKG*** sleutel op nabestellen

M&C Matrix SKG*** sleutel op nabestellen

Lees meer

Beschrijving

Bij de 'beschikbare opties' kan je aangeven hoeveel sleutels je wilt bestellen.

De M&C MATRIX is beveiligd tegen boren, lockpicking, kerntrekken de slagmethode en de impressietechniek Deze SKG*** Matrix cilinder is nagenoeg onbreekbaar door de hardstalen balk – zelfs zonder deurbeslag.

De M&C MATRIX  heeft standaard een zogenaamde nood- of gevarenfunctie. Hierdoor kun je de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen, ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

De sleutels van de MATRIX zijn voorzien van een patent tegen ongeoorloofd kopiëren, dit door de speciale vorm-uitvoering van de sleutel. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken. Toplock is zo'n geautoriseerde dealer en heeft daarvoor speciale apparatuur om deze sleutels te kunnen maken.


De M&C MATRIX kerntrek cilinder heeft: meer dan 3.5 miljoen verschillende sluitingen en is nagenoeg onbreekbaar. Ook is de matrix v2 zijdig bedienbaar zelfs wanneer er aan de binnenzijde een sleutel zit.  De M&C Matrix is leverbaar drie kleuren: nikkel (standaard), messing en zwart.
In de doos zit

  • Aantal sleutels wat je besteld

Specificaties

Veiligheidsinformatie
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Materiaal
Retourneren
Retourrecht
  • € 22,50

  • Excl. BTW: € 18,60

Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!