• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Retourneren
M&C M&C Condor cilinder met kerntrekbeveiliging (4x) - SKG***
M&C Condor cilinder met kerntrekbeveiliging (4x) - SKG*** €239,80

M&C Condor cilinder met kerntrekbeveiliging (4x) - SKG***

€239,80
Artikelnummer: CONDOR-GELIJKSLUITEND
  • Gratis verzending v.a. €75,-
Informatie

De M&C kerntrekbeveiligde Condor cilinder is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Tevens heeft deze kerntrekcilinder bovenop de drie sterren SKG vereisten ook nog een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken. De M&C kerntrek beveiligde Condor cilinder is standaard voorzien van een nood en gevarenfunctie. Daardoor is deze kerntrek veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen , zelfs wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit. De sleutels van de M&C condor zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Deze zijn ook extra beveiligd door middel van een verhoogd profiel. Bij elke set wordt een veiligheids certificaat geleverd waarmee je alleen bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

M&C cilinder met kerntrekbeveiliging

M&C cilinders met kerntrekbeveiliging hebben een aantal verschillende voordelen, zoals wanneer als je meerdere cilinders besteld alles gelijksluitend wordt geleverd. Ook hebben alle M&C cilinders een veiligheidscertificaat, daarnaast kunnen ze op een later moment verlengd worden dus modulair zijn. Het merk M&C heeft meer dan 5 miljoen verschillende soorten sleutels, het is dus eigenlijk niet mogelijk om de sleutels na te laten maken. Het namaken van sleutels kan ook alleen bij goedgekeurde partners.

Ook leverbaar met een extra veilige pushknop.

Een pushknop ziet er hetzelfde uit als een normale knop, alleen deze kun je alleen ronddraaien als je hem ingedrukt hebt. Inbrekers boren steeds vaker een gat in de deur en openen de deur om de bestaande knop te gebruiken om de deur te openen. Dit is goedgekeurd door de SKG en is ook door ons gepatenteerd.

Extra cilinder opties

Wil je er een M&C knopcilinder bij? of misschien een M&C halve cilinder? Geen probleem, U kunt deze bijbestellen door een losse knopcilinder bij te bestellen deze wordt automatisch gelijksluitend geleverd. Het zelfde geld voor de halve cilinders. Heeft u nog vragen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Specificaties
Gelijksluitend: Ja
Beveiligd tegen: Kerntrekken, Klopsleutelmethode en Lockpicken
Veiligheidscertificaat: Aanwezig
Type sleutel: Snijsleutel
Paniekfunctie : Standaard aanwezig
Kleur: Nikkel
Materiaal: Messing
Standaard afmeting: 32/32
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review