Iseo cilindersloten

Iseo cilindersloten zijn goed en inbraakwerend. Ze zijn beschikbaar als standaard cilinderslot, maar ook als cilinderslot met knop. Deze cilindersloten kan je gelijksluitend bestellen, waardoor je alle sloten met dezelfde sleutel kunt openen. Iseo cilindersloten hebben een SKG keuring van 3 sterren, wat betekent dat ze zeer inbraakwerend zijn. Iseo is een goed en betrouwbaar merk dat haar sloten voornamelijk maakt in Italië. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en het passende cilinderslot voor jouw deur uit. 

Meer

Iseo cilindersloten zijn goed en inbraakwerend. Ze zijn beschikbaar als standaard cilinderslot, maar ook als cilinderslot met knop. Deze cilindersloten kan je gelijksluitend bestellen, waardoor je alle sloten met dezelfde sleutel kunt openen. Iseo cilindersloten hebben een SKG keuring van 3 sterren, wat betekent dat ze zeer inbraakwerend zijn. Iseo is een goed en betrouwbaar merk dat haar sloten voornamelijk maakt in Italië. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en het passende cilinderslot voor jouw deur uit. 


Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Iseo cilinderslot

De cilindersloten van Iseo zijn geschikt voor hoofdsleutelsystemen in woningen en bedrijfspanden. Deze cilindersloten zijn beschikbaar als standaard cilinderslot, maar ook met knop. De knop is handig voor als je de deur maar aan één kant op slot wilt kunnen doen. Daarnaast kan je deze sloten gelijksluitend bestellen, zodat je niet hoeft rond te lopen met een zware sleutelbos. Met gelijksluitende cilindersloten kan je met slechts één sleutel alle sloten openen. De Iseo cilindersloten zijn SKG*** gekeurd. Dit betekent dat de cilindersloten inbraakwerend zijn. Ook zijn ze beschermd tegen verschillende inbraakmethodes, zoals lockpicken, uitboren en kerntrekken.

Het is erg belangrijk dat het slot beschermd is tegen kerntrekken. Dit is een populaire inbraakmethode die veel gebruikt wordt en erg makkelijk is voor inbrekers. De basis van het cilinderslot is gemaakt van messing en de kleur is mat nikkel. De sleutels hebben kartels, maar hebben geen speciaal certificaat. Iseo voldoet hier goed aan en zorgt ervoor dat jouw huis goed beveiligd is.


Waarom Iseo cilindersloten?

Iseo is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en een koploper is in het ontwerp en de fabricage van sluitsystemen en oplossingen voor toegangscontrole over heel Europa. De meeste productie wordt gedaan in Italië. De cilindersloten van Iseo zijn van een uitmuntende kwaliteit en zeer inbraakwerend. De sloten zijn SKG*** gekeurd, wat betekent dat de inbreker er minimaal 5 minuten over doet om binnen te geraken. Ook zijn de sloten beschermd tegen kerntrekken, wat erg belangrijk is aangezien dat nu een populaire inbraakmethode is. Iseo is zeer inbraakwerend en zorgt ervoor dat jouw deur goed beveiligd is. Bestel daarom snel een Iseo cilinderslot!

Veelgestelde vragen over een cilinderslot


Het verschil tussen SKG** en SKG***

Het SKG-keurmerk geeft de veiligheidsgraad van een cilinder. De veiligheidsgraad kan variëren tussen SKG*, SKG** of SKG***. Hierbij is de SKG*** het beste keurmerk waar een cilinderslot aan kan voldoen. Het verschil tussen een ** (2-sterren) en een *** (3-sterren) cilinder is de kerntrekbeveiliging. Wanneer je kiest voor een cilinderslot met 3 sterren, weet je zeker dat inbrekers niet binnen zullen komen door middel van kerntrekken; de meest voorkomende methode van inbraak.


Gemak met gelijksluitende cilinders

Gelijksluitend betekent dat je meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel kan bedienen. Wanneer je een huis wilt beveiligen, heb je waarschijnlijk meerdere toegangswegen naar het huis. Het is dan handig om gelijksluitende cilindersloten aan te schaffen, zodat je geen gedoe hebt met allemaal verschillende sleutels. Wanneer je bij ons een set van meerdere cilinders bestelt, leveren wij cilindersloten met dezelfde sleutel, behalve wanneer je aangeeft dat je dit niet wenst. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om cilinders gelijksluitend bij te laten maken op één of meerdere cilinders die je al hebt.


Kosten van een cilinderslot

Lang cilinderslotWat een cilinderslot kost hangt af van het merk en de functies van het cilinderslot. 90% van de cilinderslot prijzen valt in de range van 25-70 euro. Het ligt er net aan of je een standaard profielcilinder wilt of liever een beter beveiligd cilinderslot. De prijs is exclusief verlengingen. Goedkope cilindersloten zijn doorgaans minder goed beveiligd, wat ook te zien is aan het SKG-keurmerk. Duurdere cilindersloten zijn voor inbrekers over het algemeen moeilijker te kraken dan zeer goedkope cilindersloten. Een standaard veiligheidscilinder van SKG 3 sterren kost zo'n 45 tot 70 euro.
Verhuizen? Oud cilinderslot vervangen?

Het is mogelijk om een oud slot voor een nieuw cilinderslot te vervangen. Dit is een simpel klusje dat je zelf kunt klaren.

Het werkt als volgt:

  1. Haal de deurklink en het deurbeslag van de deur af;
  2. Haal het oude cilinderslot uit het slotgat;
  3. Stop het nieuwe cilinderslot in het slotgat;
  4. Plaats de deurklink en het deurbeslag weer terug.

Voor een uitgebreidere uitleg kan je onze blog lezen.

Cilinderslot vervangen


Cilinderslot vervangen? Meet eerst de cilindermaat!

Voordat je beslist om een cilinderslot te bestellen, is het verstandig om de exacte maat op te meten. Hoewel steeds meer woningen zijn voorzien van een standaard formaat van 30/30 of 32/32, is het toch belangrijk om de juiste maat cilinder toe te passen. Het is zonde als uiteindelijk het cilinderslot niet in de voordeur of buitendeur past.

Wanneer je de lengte van de cilinder wilt meten, meet je vanuit het midden van het boutgat naar links en naar rechts. Een voorbeeld is 30 mm aan de linkerzijde en 40 mm aan de rechterzijde.