• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Bel ons: 06-57509040

Raamuitzetters kopen? Raamuitzetters voor elk raam

44
Raamuitzetters beveiligt een raam met een uitzetter. Ondanks de verschillende soorten ramen, biedt Toplock voor ieder raam de juiste oplossing.
Lees meer
Sorteer op:

De categorie raamuitzetters bestaat uit hang- en sluitwerk dat een raam beveiligt met een uitzetter. De categorie raamuitzetters is onderverdeeld in diverse subcategorieën zoals: telescopische raamuitzetters, tele-uitzetters en uitzetijzers. Er zijn verschillende soorten ramen. Wij bieden voor ieder raam een oplossing. Een klepraam en een uitzetraam bedient u met een ander soort uitzetter dan openslaande ramen. De naam zegt het al, raamuitzetters zijn uitzetters die een raam op een kier houden of juist gemakkelijk laten sluiten. De categorie raamuitzetters bestaat uit verschillende merken zoals Dulimex, Axa, Ami en Hoppe. Bij Toplock vind je een uitgebreid assortiment van het beste raamuitzetters tegen een scherpe prijs.

Axa Raamuitzetters

Axa is heeft het grootste assortiment van verschillende raamuitzetters. Voor elk raam heeft Axa wel een speciale oplossing bedacht. Een erg mooi voorbeeld daarvan is de Axa remote 2.0 elektrische raamuitzetter. Dit is een raamuitzetter die Axa speciaal heeft ontwikkeld voor ramen die onbereikbaar zijn maar toch open en dicht moeten kunnen. Naast de speciale uitvoeringen die Axa heeft hebben ze ook het normale assortiment zoals, uitzetijzers, telescopische uitzetters en raamcombi’s.

Gekeurde raamsluitingen

Al het hang- en sluitwerk wordt gekeurd op veiligheid dit wordt dan vaak aangegeven met het SKG 1,2 of 3 sterren. Let wel op er bestaat dus gekeurd raambeslag en niet gekeurd beslag. Wanneer er niks staat aangegeven is hij dus niet gekeurd voor het SKG. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Raamuitzetters installeren

Alle raamuitzetters van Toplock zijn zelf te installeren, wel heeft u er soms wat gereedschap bij nodig. De schroeven worden bij het raambeslag geleverd. Meestal staat er een montage handleiding bij het product aangegeven. Lukt het niet of heeft u ergens anders nog vragen over kunt u altijd contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar de contact pagina.