• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Bel ons: 06-57509040

Raamboompjes kopen? Beveiligde of simpele raamboompjes

13
Raamboompjes beveiligen ramen door middel van een haaksluiting die vast haken in een sluitkom. Ons advies is op altijd twee SKG* gekeurde sloten op één raam te monteren.
Lees meer
Sorteer op:

De categorie raamboompjes bestaat uit hang- en sluitwerk dat een raam beveiligt met een vergrendeling. De raamboompjes worden onderverdeeld in niet-afsluitbaar, drukknop-afsluitbaar en cilinder-afsluitbaar. De Raamboompjes met haaksluiting haken vast in de sluitkom, waardoor het raam moeilijk ontwricht kan worden. In deze categorie kunt u raamsluitingen vinden van de verschillende bekende merken zoals Axa, Dulimex, Hoppe en Nemef. Wij adviseren altijd twee SKG* gekeurde sloten op één raam te gebruiken. Bij Toplock vind je een uitgebreid assortiment van het beste raamboompjes voor een scherpe prijs.

Voordelig nieuwe raamboompjes kopen

Is uw woning voorzien van praktische openslaande ramen? Dan wilt u ze goed beschermen tegen inbraak. Onmisbaar hierbij is de raamboom, die u bij ons heel voordelig kunt aanschaffen. De toevoeging van één of meerdere raamboompjes is een uitstekend idee wanneer uw ramen nog niet voorzien zijn van extra beveiliging, maar is ook aan te raden als het huidige sluitwerk verouderd is.

Raamboompjes verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen

Bij ons een zeer ruim assortiment aan raambomen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van klassiek tot modern, en in verschillende uitvoeringen. Met onze raamboompjes zorgt u voor een betere beveiliging van uw woning, terwijl u niet hoeft in te leveren op het gebruikersgemak. Uiteraard is iedere raamboom leverbaar in een versie voor links en voor rechts. Zo vindt u voor ieder raam het passende boompje.