• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Bel ons: 06-57509040

Cilinders

18
Sorteer op:

Clinders kopen?

Een goed cilinderslot is onmisbaar bij het beveiligen van je huis. Voorzie je voordeur, achterdeur en ook de deur van je schuur of garage daarom van een hoge kwaliteit cilinder uit de webshop van Toplock. Zoals je van ons mag verwachten vind je bij ons enkel cilindersloten van de beste merken, die uiteraard SKG gecertificeerd zijn. Geen enkel huis is hetzelfde en dus zijn ook per woning de wensen en wooneisen verschillend. Dan is het goed om te weten dat je in onze collectie altijd een ruim aanbod vind van cilinders in diverse formaten, varianten en uitvoeringen.

Cilinder maat opmeten

Hoewel steeds meer woningen voorzien zijn van deuren in standaardformaat, is het toch belangrijk om de juiste maat cilinder aan te brengen. Voordat je je bestelling plaatst, is het daarom goed om de exacte maat op te meten. Het gaat hierbij om de afstand van het midden van het slot tot de voorkant van je cilinder. Dit meet je vanaf zowel links als rechts op, zodat je nieuwe cilinderslot straks perfect past! Vervolgens kun je de keuze maken uit halve cilinders, knopcilinders en dubbel cilinders. Vooral de laatste variant is zeer gebruikelijk. Voor de juiste beveiliging van je woning is maatwerk echter essentieel. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vragen dan gerust aan ons team van slotenexperts! We helpen je graag om de juiste veiligheidssloten te vinden.

Welk type cilinderslot kies je?

Toplock biedt je een enorme keuze als het gaat om cilindersloten, maar welke is nu het meest geschikt voor jou? In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een dubbel cilinderslot. Hierbij is aan beide kanten van de deur een sleutelgat aanwezig, zodat je hem van binnenuit en buitenaf kunt openen en sluiten. Je kunt ook kiezen voor een combinatie: een cilinderslot aan de buitenkant en een draaiknop aan de binnenkant. Dit wordt ook wel een knopcilinder genoemd en is een erg gebruiksvriendelijke keuze. Een halve cilinder is ideaal voor deuren die je wel praktisch, maar niet hermetisch wilt afsluiten. Een cilinder met keersleutel is een slimme optie waarbij je de sleutel vanuit iedere positie kunt insteken.

Wat zegt het SKG keurmerk?

In onze webshop kun je vertrouwen op kwaliteit. We bieden je dan ook uitsluitend cilindersloten met een SKG keurmerk. Maar wat zegt dit SKG keurmerk nu precies? SKG is een afkorting voor de Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een instantie die zich onder meer bezighoudt met de certificering van sloten. De kwaliteit van een slot wordt aangegeven met sterren, waarbij 3 sterren staat voor een uitstekend slot dat een inbraak tot wel 5 minuten kan vertragen. Dit betekent dat het slot op zichzelf al een goede barrière vormt tegen inbrekers. Nog beter is het om je SKG 3 sterren-slot te combineren met een SKG 3 sterren-veiligheidsschild. Natuurlijk kun je beide elementen eenvoudig en snel in onze webshop vinden en bestellen.