• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Bel ons: 06-57509040

Deurbeslag voor iedere deur!

De categorie deurbeslag bestaat uit hang- en sluitwerk wat in alle gevallen toepasbaar is op een deur. De categorie deurbeslag is onderverdeeld in diverse subcategorieën: binnendeurbeslag, briefplaten, veiligheidsbeslag, deurkrukken en scharnieren.
Lees meer

De categorie deurbeslag bestaat uit hang- en sluitwerk wat in alle gevallen toepasbaar is op een deur. De categorie deurbeslag is onderverdeeld in diverse subcategorieën: binnendeurbeslag, briefplaten, veiligheidsbeslag, deurkrukken en scharnieren. Bij Toplock vind je een uitgebreid assortiment van het beste deurbeslag voor een scherpe prijs.

Buiten- of binnen deurbeslag kopen?

Ieder beslag heeft zijn eigen functie, veiligheidsbeslag is meer bestemd om te gebruiken op toegangsdeuren van jouw huis, zodat deze goed beveiligd zijn. Binnendeurbeslag wordt gebruikt op binnendeuren waaronder slaapkamerdeuren, wc- of badkamerdeuren en soms ook op schuurdeuren. In de webshop kan je producten vinden voor zowel binnen- als buitendeuren, zodat alles van schoorsteen tot deurmat goed beveiligd is.

Handige hang- en sluitwerk oplossingen.

De meeste buitendeuren hebben tevens een brievenbusfunctie. Hiervoor kan je in onze webshop een sierlijke briefplaat met of zonder tochtafsluiter bestellen. Deze zijn in diverse stijlen en van verschillende merken verkrijgbaar. Is het de bedoeling dat je deur automatisch sluit? Kies dan voor de toevoeging van een deurdranger. Wil je de deur juist in een geopende stand vastzetten? Dan bieden onze deurstoppers, deuropvangers en deurvastzetters uitkomst!

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kan je altijd via onze klantenservice contact opnemen. Wil je graag persoonlijk advies, geen probleem. Wij hebben 6 dagen per week een expert die jou persoonlijk advies kan geven of kan meedenken om een probleem op te lossen.