• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Bel ons: 06-57509040

Hang- en sluitwerk webshop

Toplock.nl is een hang- en sluitwerk webshop. Wij zijn gespecialiseerd om u advies te geven over uw specifieke situatie en denken graag met u mee. De webshop bestaat uit een groot assortiment zodat u kunt vinden wat u nodig heeft.
Lees meer

Het hang- en sluitwerk van Toplock onderscheidt zich door de aanwezige praktijkervaring en deskundigheid. Wij proberen u op alle momenten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te helpen om voor elk probleem een veilige en gekeurde oplossing te vinden.
 

Hang- en Sluitwerk Deuren

Hang- en sluitwerk voor deuren zijn er in verschillende maten en soorten, SKG gekeurd of ongekeurd. Een goedkeurde deur volgens het SKG bestaat uit een gekeurde meerpuntssluiting en is voorzien van gekeurd veiligheidsbeslag. Ook gekeurde scharnieren zijn noodzakelijk om uw deur zo goed mogelijk te beveiligen.
 

Hang- en Sluitwerk Ramen

Ramen zijn vaak zwakke plekken als het gaat om de veiligheid van een huis. Ze staan nog open of zijn onbeveiligd gesloten. Inbrekers hebben een kleine ruimte nodig om binnen te komen! Met het hang- en sluitwerk van Toplock.nl kunt u het raam open laten staan op een veilige manier. Zorg dat u goedgekeurd raambeslag op het raam heeft zitten, daarnaast is het ook verstandig om SKG gekeurde scharnieren te gebruiken. Wij adviseren altijd om twee gekeurde raamsluitingen per raam te gebruiken.
 

Hang- en Sluitwerk Politiekeurmerk Veilig Wonen

Als u er zeker van wilt zijn dat uw huis voldoet aan het Politiekeurmerk adviseren wij u het volgende:
- Twee goedgekeurde raamsluitingen per raam. SKG goed gekeurde scharnieren of dievenklauwen per raam.
- Bij iedere buitendeur goedgekeurde sloten, zoals een gekeurde driepuntssluiting en gekeurd veiligheidsbeslag.
- Als veiligheidsbeslag adviseren wij een beslag met kerntrekbeveiliging omdat de inbreker dan van afstand ziet dat hij geen schijn van kans maakt om binnen te komen.
- Een minimaal SKG** gekeurde cilinder op iedere buitendeur.

Wanneer u kiest voor goedgekeurd Hang- en Sluitwerk met de juiste aantallen op de toegangswegen van uw woning is uw huis SKG en dus volgens het Politiekeurmerk goed beveiligd.