Dx raamboompje, verschillende soorten bij Toplock

Dx raamboompjes

Dulimex is een internationale onderneming en bestaat al vanaf 1982. De kwaliteit is ijzersterk door vele kwaliteitscontroles tijdens de productie. Dx raamboompjes zijn voorlopers op het gebied van design dat zie je aan de moderne uitstraling. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Dx raamboompjes zijn er in verschillende vormen en kleuren. Zo heb je een zwarte, witte, F1 of met een RVS finish. Daarnaast hebben ze verschillende niveaus van beveiliging. Dulimex heeft een normaal raamboompje, één met een drukknop en één met een sleutel. Zo kan je zelf kiezen wat nodig is voor jouw raam. Bij een Dx raamboompje heb je een mooi design voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.


Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

  

Raamboompjes beveiligen ramen door middel van een haaksluiting die vast haken in een sluitkom. Ons advies is op altijd twee SKG* gekeurde sloten op één raam te monteren.

De categorie raamboompjes bestaat uit hang- en sluitwerk dat een raam beveiligt met een vergrendeling. De raamboompjes worden onderverdeeld in niet-afsluitbaar, drukknop-afsluitbaar en cilinder-afsluitbaar. De Raamboompjes met haaksluiting haken vast in de sluitkom, waardoor het raam moeilijk ontwricht kan worden. In deze categorie kunt u raamsluitingen vinden van de verschillende bekende merken zoals Axa, Dulimex, Hoppe en Nemef. Wij adviseren altijd twee SKG* gekeurde sloten op één raam te gebruiken. Bij Toplock vind je een uitgebreid assortiment van het beste raamboompjes voor een scherpe prijs.

Voordelig nieuwe raamboompjes kopen

Is uw woning voorzien van praktische openslaande ramen? Dan wilt u ze goed beschermen tegen inbraak. Onmisbaar hierbij is de raamboom, die u bij ons heel voordelig kunt aanschaffen. De toevoeging van één of meerdere raamboompjes is een uitstekend idee wanneer uw ramen nog niet voorzien zijn van extra beveiliging, maar is ook aan te raden als het huidige sluitwerk verouderd is.

Raamboompjes verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen

Bij ons een zeer ruim assortiment aan raambomen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van klassiek tot modern, en in verschillende uitvoeringen. Met onze raamboompjes zorgt u voor een betere beveiliging van uw woning, terwijl u niet hoeft in te leveren op het gebruikersgemak. Uiteraard is iedere raamboom leverbaar in een versie voor links en voor rechts. Zo vindt u voor ieder raam het passende boompje.

Wilt u toch wat meer mogelijkheden voor het beveiligen van uw raam dan kunt u kijken bij het raambeslag. Heeft u daarnaast nog vragen dan zijn wij altijd bereikbaar. Het kan soms best lastig zijn om de juiste raamboom uit te zoeken. Wij hebben hier onder de meeste gestelde vragen weergeven van de klanten bij Toplock.nl

Raamboompjes meest gestelde vragen

 • Welke raamboom heeft het SKG?

  Bij de raambomen is het makkelijk uit te leggen. Alle raambomen die een sleuteltje hebben bezitten het SKG keurmerk van 1 ster. Alle raamboompjes zonder sleutel hebben geen SKG keurmerk.

 • Hoeveel raamboompjes per raam?

  Volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen moet elk raam minimaal SKG 2 sterren hebben. Dit betekent dat je dus twee gekeurde raamboompjes moet plaatsen om hieraan te voldoen. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om in plaats van een tweede raamboompje een gekeurde raamuitzetter te plaatsen.

 • Axa of Dulimex raamboom?

  Wij verkopen de twee merken beste merken die er bestaan onder raambeslag. Axa is het A merk wat iedereen vaak wel kent en Dulimex is het B merk maar dat is in verhouding met de prijs vaak wat interessanter. Allebei de merken beschikken ze over hele degelijke raamboompjes, echte kwaliteit.

 • Het beste raamboompje?

  Het beste raamboompje is de 3329 van Axa. De raamboom beschikt over SKG 1 ster en heeft de modernste uitstraling van alle raamboompjes. Hij is eenvoudig te monteren en enorm makkelijk te gebruiken.

 • Bestaat er een raamboom SKG 2 sterren?

  Een SKG 2 sterren raamboom bestaat niet, je zal dus altijd 2 raamboompjes moeten plaatsen voor een SKG 2 sterren keuring van je raam.

 • Heb ik een rechts of links raamboom?

  Bij de raamboompjes gaat het er om waar je ze plaatst op het raam. Als je ze links plaatst op het kozijn heb je dus eigenlijk de rechtse raamboompjes nodig. De reden hierachter is dat je ze met je rechterhand vast pakt. Bepaal rechts of links door je af te vragen met welke hand je deze bediend. Bediend je hem met rechts dan heb je een rechts raamboompje nodig.