Dulimex raamuitzetter RVS SKG** met korte hendel

Dulimex raamuitzetter RVS SKG** met korte hendel

Lees meer

Beschrijving

De Dulimex raamuitzetter RVS met SKG** met korte hendel pas je vaak toe op ramen die wel wat extra veiligheid kunnen gebruiken. De Dulimex raam uitzetter RVS SKG** kan je vergrendelen met een sleutel, dit is een algemene sleutel. Deze raamsluiting is gelijksluitend. Je kan de sleutel voor het raamslot los ook bijbestellen. Een voordeel van deze raamuitzetter is dat hij weg draaibaar is en daarom wegvalt in het kozijn. Tevens heeft deze DX raamuitzetter een korte hendel waardoor hij in ramen past van maar 135mm hoog. Heb je vragen, opmerkingen of voor persoonlijk advies dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Dulimex raam raamuitzetters

De Dulimex raam uitzetters staan bekend om hun degelijkheid. Dulimex raambeslag heeft een moderne uitstraling en daarmee gaan ze dus goed mee met de tijd. De laatste tijd hebben ze meerdere kleuren in hun assortiment op genomen en hiermee dus ook de uitstralingen verbeterd. Deze raamuitzetters worden ook vaak raam combi genoemd. Bij Dulimex zit je ook goed kwa prijs kwaliteit verhouding. De prijs ligt uitzonderlijk laag in vergelijking met Axa raambeslag.

Raam uitzetters met slot

Er zijn niet veel uitzetters met een slot maar deze raam uitzetter heeft de mogelijkheid wel. De raamuitzetters hebben een afsluitbare optie en een slot functie met een kleine sleuteltje. Natuurlijk is het mogelijk om af te lezen wanneer het raambeslag op slot zit. Het SKG heeft dit beslag met 2 sterren beloond, dit betekend dat ze erg veilig zijn. De sleutel wordt soms wel bijgeleverd en soms niet kijk hiervoor bij de specificaties.

In de doos zit

  • Raamuitzetter rvs
  • Montagemal
  • montagemateriaal
  • Sleutel

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Ean
Retourneren
Retourrecht
  • € 22,95

  • Excl. BTW: € 18,97

Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten