• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Retourneren
Dulimex Dulimex raamuitzetter RVS SKG**
Dulimex raamuitzetter RVS SKG** €22,95

Dulimex raamuitzetter RVS SKG**

€22,95
Artikelnummer: 0218.100.0405
EAN: 8714140173136
  • Gratis verzending v.a. €75,-
Informatie

De Dulimex raamuitzetter RVS pas je vaak toe op ramen die wel wat extra veiligheid kunnen gebruiken. De Dulimex raamuitzetter RVS kan je vergrendelen met een sleutel, dit is een algemene sleutel. Deze raamsluiting is gelijksluitend. Je kan de sleutel voor het raamslot los ook bijbestellen. Een voordeel van deze raamuitzetter is dat hij wegdraaibaar is en daarom wegvalt in het kozijn. Heb je vragen, opmerkingen of persoonlijk advies dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Dulimex raamuitzetters

De Dulimex raamuitzetters staan bekend om hun degelijkheid. Dulimex raambeslag heeft een moderne uitstraling en daarmee gaan ze dus goed mee met de tijd. De laatste tijd hebben ze meerdere kleuren in hun assortiment op genomen en hiermee dus ook de uitstralingen verbeterd. Bij Dulimex zit je ook goed kwa prijs kwaliteit verhouding. De prijs ligt uitzonderlijk laag in vergelijking met Axa raambeslag.

Raamuitzetters met slot

Er zijn niet veel uitzetters met een slot maar deze raamuitzetter heeft de mogelijkheid wel. De uitzetters hebben een afsluitbare optie en een slot functie met een kleine sleuteltje. Natuurlijk is het mogelijk om af te lezen wanneer het raambeslag op slot zit. Het SKG heeft dit beslag met 2 sterren beloond, dit betekend dat ze erg veilig zijn. De sleutel wordt soms wel bijgeleverd en soms niet kijk hiervoor bij de specificaties. 

Specificaties
Lengte: 235 mm
SKG gekeurd: 2 sterren
Maximale opening: 160 mm
Kleur: RVS
Materiaal : zamac / RVS
Advies schroeflengte:
Montage tijd: 10 tot 15 min
Geleverd met: 1 sleutel
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review