Dulimex raamuitzetter zwart SKG** met korte hendel

Lees meer

Beschrijving

De Dulimex raamuitzetter zwart SKG** pas je vaak toe op ramen die wel wat extra veiligheid kunnen gebruiken. De Dulimex raamuitzetter zwart kan je vergrendelen met een sleutel, dit is een algemene sleutel die bij de uitzetter geleverd wordt. Bij deze raamuitzetter is gelijksluiting mogelijk. Je kan de sleutel voor het raamslot eventueel los bijbestellen als dit nodig is. Een voordeel van deze raamuitzetter is dat hij wegdraaibaar is en daarom wegvalt in het kozijn. Door de korte uitvoering heeft hij een hoogte van 135 mm, waardoor hij goed toepasbaar is op smalle ramen of ramen met een barrièrestang. De raamuitzetter heeft ook een uitzonderlijk smalle voet waardoor het op smalle kozijnen past met een kozijnhoutdiepte vanaf 32 mm. Heb je vragen, opmerkingen of persoonlijk advies dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice.


Dulimex raamuitzetters/raamcombi

De Dulimex raamuitzetters SKG** staan bekend om hun degelijkheid. De wegdraaibare raamuitzetters worden ook wel raamcombi's genoemd. Dulimex raambeslag heeft een moderne uitstraling en daarmee gaan ze dus goed met de tijd mee. De laatste tijd hebben ze meerdere kleuren in hun assortiment opgenomen en hiermee dus ook de uitstralingen verbeterd. Bij Dulimex zit je ook goed qua prijs-kwaliteitverhouding. De prijs ligt uitzonderlijk laag in vergelijking met Axa raambeslag.


Raamuitzetters met slot

Er zijn niet veel uitzetters met een slot, maar deze raamuitzetter heeft dit wel. De uitzetters hebben een afsluitbare optie en een slot functie met een klein sleuteltje. Natuurlijk is het mogelijk om af te lezen wanneer het raambeslag op slot zit. Het SKG heeft dit beslag 2 sterren toegekend, wat betekent dat het een hoge inbraakwering heeft.

In de doos zit

  • Dulimex raamuitzetter zwart SKG**
  • Montagemateriaal
  • Montagehandleiding
  • Montagemal
  • Sleutel

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Ean
Retourneren
Retourrecht
  • Merk: Dulimex
  • Model: 0218.104.0409
  • € 22,95

  • Excl. BTW: € 18,97


Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten