Buva sluitplaat nastelbaar

Lees meer

Beschrijving

De Buva nastelbare dagschoot sluitplaat is speciaal ontworpen voor de nieuwe ergonomische meerpuntssluitingen. Deze sluitplaat is uitsluitend geschikt voor de dagschoot, waardoor een optimale beveiliging wordt gegarandeerd.

Met een hoogtemaat van 10 cm en een dikte van 8 mm voldoet deze sluitplaat aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast bieden we diverse breedtematen aan, afhankelijk van de sponningdiepte van jouw deur.

Onze Buva nastelbare dagschoot sluitplaat is ontworpen met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een lange levensduur, terwijl het nastelbare mechanisme zorgt voor een perfecte afstelling. Je kunt dus altijd rekenen op een veilige en soepele werking van uw meerpuntssluiting.

Houd er rekening mee dat de plastic geleiding niet los verkrijgbaar is. Dit is echter een geïntegreerd onderdeel van de sluitplaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over losse onderdelen.

Kies vandaag nog voor de Buva nastelbare dagschoot sluitplaat en geniet van de gemoedsrust die wordt geboden door een hoogwaardige beveiligingsoplossing voor jouw deur. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken en wij helpen je graag verder!

Plus- en minpunten

  • Verstelbaar

In de doos zit

  • Sluitplaat voor dagschoot nastelbaar

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
Productkenmerken
Kleur(en) Zilvergrijs
Materiaal Staal verzinkt met plastic geleider
Maatvoeringen
Productlengte 10 cm
Productbreedte Zie opties
Retourneren
Retourrecht
  • Merk: Buva
  • Model: 1495423
  • € 15,95

  • Excl. BTW: € 13,18


Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!