Buva 7220 driepuntssluiting SKG*** 2090 mm lang PC72 cil. bed.

Lees meer

Beschrijving

Buva 7220 cilinderbediende meerpuntssluiting ofwel driepuntssluiting SKG*** heeft een afgeronde voorplaat en 2 haakschoten, exclusief bevestigingsmateriaal. De bijbehorende sluitkommen en sluitplaten moet je apart bestellen. Wanneer je een Buva meerpuntssluiting aanschaft moet je letten op 4 onderdelen: de lengte, de draairichting, de PC-maat en de doornmaat. De draairichting kan je kiezen in de opties. De PC-maat van deze meerpuntssluiting is 72 mm en de doornmaat is 55 mm. De zilverkleurige voorplaat heeft een lengte van 209 cm.

In tegenstelling tot de sleutel/cilinderbediende meerpuntssluitingen worden de krukbediende meerpuntssluitingen bediend met de deurkruk en niet met de cilinder. Bij de krukbediende meerpuntssluiting trek je eerst de deurkruk omhoog, voordat je de cilinder/sleutel kan draaien. De cilinder/sleutel bediende meerpuntssluiting draai je met de sleutel direct de haken uit en de deur op slot.

De Buva meerpuntssluitingen van de 7000 serie zijn een solide basis voor inbraakwerende deuren volgens NEN 5096. De Buva meerpuntssluitingen zijn verder geoptimaliseerd en zorgen in combinatie met eenzijdig 6 mm afgeschuinde haakschoten, de nastelbare sluitkommen, het kerntrekbeslag en de SKG cilinders voor probleemloos functionerende deuren. Dit geldt ook in vele praktijksituaties waar deuren kunnen kromtrekken, uithangen en door vocht uitzetten of door droogte gaan krimpen ‘werken’. De Buva 7220 meerpuntssluitingen gaan het kromtrekken van deuren tegen, waardoor alle functies van de deur intact blijven. Voor meer informatie kan je rechts de PDF folder openen.

Met de Buva meerpuntssluiting serie 7000 is de deur nog niet compleet. Kies uit het uitgebreide programma veiligheidsbeslag, cilinders en scharnieren de uitvoering van jouw keuze. Voor dubbele deuren is de Buva balkespagnolet een perfecte oplossing.

Plus- en minpunten

 • Zware inbraakwering
 • Bedieningsgemak
 • Voorkomt kromtrekken deur
 • Meerdere draairichtingen

In de doos zit

 • Buva 7220 driepuntssluiting SKG***
 • Eventueel montageschroeven
 • Montagehandleiding

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG SKG 3 sterren
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en) Zilvergrijs
Materiaal Staal
Uitvoering Cilinderbediend
Vorm voorplaat Afgerond
Type sluiting bijzetkast Haakschoten
Type sluiting hoofdkast Dag- en nachtschoot
Maatvoeringen
Doornmaat 55 mm
PC-maat 72 mm
Productlengte 209 cm
Productbreedte 20 mm
Draairichting 1, 2, 3 en 4
Retourneren
Retourrecht
 • Merk: Buva
 • Model: 1458871
 • € 223,25

 • Excl. BTW: € 184,50


Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten