Een driepuntssluiting van Praxis? Toplock biedt scherpere prijzen!

Een driepuntssluiting van Praxis? Toplock biedt scherpere prijzen!

Wil je een driepuntssluiting bij Praxis kopen of overweeg je voor een meerpuntssluiting naar Hornbach of Karwei te gaan? Wacht dan nog heel even en lees eerst dit blog, want Toplock biedt hoge kwaliteit en scherpere prijzen voor jouw meerpuntssluiting. In dit blog vertellen wij meer over de voordelen van een driepuntssluiting en vertellen wij over enkele meerpuntssluitingen uit ons assortiment. Een driepuntssluiting bij Praxis kopen of een meerpuntssluiting bij Karwei halen is dan ook niet meer nodig, want bij ons heb je jouw producten altijd snel in huis. Lees snel verder voor meer informatie.

De voordelen van een driepuntssluiting

Of je nu een driepuntssluiting bij Praxis koopt, een meerpuntssluiting bij Hornbach aanschaft, of jouw nieuwe sloten bij onze webshop koopt, een driepuntssluiting heeft diverse voordelen te bieden. Wij hebben enkele voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Makkelijk bedienbaar

Een meerpuntssluiting die cilinderbediend is, kun je heel eenvoudig bedienen. Je draait de deur gewoon open of dicht met de sleutel. Dit type sloten wordt vaak voor voordeuren gebruikt. Een cilinderbediend slot, opent de deur altijd middels een sleutel. Daarom wordt dit ook wel een sleutelbediende meerpuntssluiting genoemd. Dit omdat je door de sleutel om te draaien alle haken kunt bedienen.  Kies je voor een krukbediende meerpuntssluiting, dan kun je deze bedienen door de kruk omhoog te bewegen. Hierbij worden de haken ingetrokken. Met een handomdraai kun je met de sleutel zo de deur vergrendelen.


2. Alle sluitpunten bedien je met een sleutel

Bij een meerpuntssluiting kun je alle sluitpunten met een sleutel bedienen. Wil je meerdere deuren voorzien van een driepuntssluiting? Dan kun je bij Toplock ook terecht voor een set gelijksluitende cilinders. Zo kun je met een sleutel alle sloten in huis bedienen.

3. Minder geluidsoverlast en tocht

Kies je voor een driepuntssluiting, dan zul je minder overlast van tocht en geluid ervaren. Dit komt doordat de deur op 3 verschillende plekken wordt afgesloten. Wanneer je de deur op slot draait, wordt deze strak in het kozijn getrokken. Dit betekent niet alleen minder tocht en minder last van omgevingsgeluiden van buiten. Ook kromme deuren worden hierdoor weer recht getrokken.

4. De beste inbraakbeveiliging

Met een meerpuntssluiting heb je de beste inbraakbeveiliging voor jouw deuren. Doordat de deur op verschillende punten wordt afgesloten, is het voor een inbreker nog lastiger om de sloten open te breken. Doordat ze meer moeite moeten doen, zullen ze eerder op zoek gaan naar een woning met een matige beveiliging. Zo neemt de kans om betrapt te worden af. Let wel op dat je altijd kiest voor gecertificeerde sloten met een SKG keurmerk, zodat je echt verzekerd bent van de sterkste meerpuntssluiting.

Meerpuntssluiting met een SKG keurmerk

Je kunt een driepuntssluiting bij Hornbach halen, of kiezen voor een meerpuntssluiting bij Gamma, maar bij Toplock weet je zeker dat je straks meerpuntssluitingen met een SKG keurmerk op jouw deuren hebt. Wat is er nu zo belangrijk aan een SKG keurmerk? Het SKG is de Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Zij onderzoeken onafhankelijk welke sloten het sterkst zijn en het langst meegaan. Hiertoe krijgen de sloten een keurmerk van een aantal sterren, waarbij drie sterren staat voor de hoogste inbraakwerendheid. Bij Toplock raden we altijd aan om te kiezen voor een driepuntssluiting met een SKG keurmerk. Hiermee kun je een inbreker minimaal 5 minuten buiten de deur houden, wat vaak al voldoende tijd is om de inbreker zijn poging te doen staken. Je bent hiermee beveiligd tegen diverse inbraaktechnieken, waaronder kerntrekken, de klopsleutelmethode en nog veel meer. Vaak is het bij een driepuntssluiting bij Karwei of een meerpuntssluiting bij Hornbach zoeken naar een gecertificeerd slot. In onze webshop heb je jouw driepuntssluiting met SKG keurmerk zo gevonden.

Bestel jouw driepuntssluiting bij Toplock

Een driepuntssluiting bij Praxis halen? Als je hem bij Toplock bestelt, vind je direct het juiste exemplaar en heb je jouw meerpuntssluiting snel in huis. Wij bieden diverse meerpuntssluitingen aan in onze webshop die beschikken over een SKG keurmerk. Zo kun je kiezen voor een Buva meerpuntssluiting met 3 SKG sterren. Met deze sloten beveilig je jouw woning optimaal tegen een inbraak en zullen jouw deuren probleemloos functioneren. Ook bieden wij de KFV driepuntssluiting aan met SKG 3 sterren. Met dit slot wordt jouw deur lastig te forceren en zal een inbreker zijn poging tot inbraak snel opgeven. Kies je voor een meerpuntssluiting bestellen bij Toplock, dan profiteer je van de hoogste kwaliteit sloten en scherpere prijzen dan bij de bouwmarkt. Ook kun je snel jouw gecertificeerde sloten bestellen en deze binnen enkele dagen al op de deur plaatsen. Een driepuntssluiting bij Praxis in de winkel ophalen is dan ook niet meer nodig, want wij ons bestel je jouw meerpuntssluiting eenvoudig en snel online. Wil jij ook de beste kwaliteit driepuntssluiting op jouw deuren? Plaats dan nu je bestelling in de webshop van Toplock!