Dictator deurvastzetters, hoe bedien ik ze?

Met de deurvastzetter van Dictator zet je jouw deur eenvoudig in de gewenste stand vast. Zo heb je geen last meer van een klapperende of dichtslaande deur. Als je Dictator deurvastzetters hebt, dan is het handig om te weten hoe deze werkt. Wij vertellen jou hier meer over.


Zo werkt een deurvastzetter van Dictator

De Dictator deurvastzetters bestaan uit een veerconstructie, waardoor ze goed op oneffen en gladde ondergronden blijven staan. Zo raken ze niet zomaar van de vloer los en weet je gegarandeerd dat jouw dier niet klappert en daardoor beschadigd. Zo kan hij ook eenvoudig op naar buitendraaiende schuur- of buitendeuren geplaatst worden. Je zet de deur in de gewenste stand vast door jouw voet op de rubberen dop of het aluminium plaatje te zetten en te duwen. Het ontgrendelen werkt hetzelfde, alleen bij een deurvastzetter van Dictator met rubberen dop, plaats je nu jouw voet op het aluminium plaatje onder de dop. Hierdoor schiet het plaatje terug en raakt de deur los vanuit de gewenste positie. Dit is ideaal voor mensen die last hebben van hun rug of op hogere leeftijd zijn. Zij hoeven dan niet helemaal te bukken. 

Verder zorgt de kunststof onderdop ervoor dat jouw vloer niet beschadigd, daardoor is hij ideaal voor binnendeuren. Deze dop is eenvoudig te reinigen als hij vies is en kan ook vervangen worden bij slijtage. Dit scheelt veel qua kosten, aangezien je dan niet meteen nieuwe Dictator deurvastzetters aan hoeft te schaffen en er langer mee doet. Verder is het geen struikelblok, doordat het aan de deur gemonteerd wordt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over kinderen die erover struikelen en hoef je niet telkens op te letten waar je loopt. De montage is daarnaast eenvoudig uit te voeren, dit kan jij zelfs door enkel het stappenplan nauwkeurig te volgen. In een paar minuten staat jouw deurvastzetter in huis en kan je van de voordelen genieten.


Welke moet ik kiezen?Deurvastzetter Dictator stootuitslag

Heb je nog geen deurvastzetter van Dictator, maar wil je deze wel aanschaffen? Dan is het fijn om de juiste keuze te maken. Om de juiste deurvastzetter van Dictator te kiezen zal je de stootuitslag moeten weten. De stootuitslag is tot hoever je de deurvastzetter kan uitschuiven oftewel de lengte van de stift. Om de uitslag te weten dien je de afstand van de onderkant van de deur tot aan de bestrating of vloer op te meten en eventueel de hoogte van de onderdorpel. Als die afstand 8 cm en de hoogte van de onderdorpel 2 cm is, dan heb je een stootuitslag van 10 cm. Je kiest dan voor een deurvastzetter met een uitslag van minimaal 12 cm, zodat er geen problemen ontstaan als de bestrating ineens gaat zakken. Daarnaast staat de deurvastzetter dan ook stevig en zal hij niet losraken. De stootuitslag van de Dictator deurvastzetters heb je bovendien tot wel 20 cm, waardoor er altijd wel een geschikte vastzetter voor jouw deur is.

Daarnaast is het belangrijk om een deurvastzetter van Dictator in de gewenste kleur te kiezen. Zo kan je kiezen uit zilvergrijs, wit of zwart. Ga voor de kleur die het beste bij jouw deur of interieur past, maar ook bij jouw smaak. Heb je een modern interieur, dan kan je het beste voor een deurvastzetter zwart kiezen. Bij een witte, bruine of grijze binnendeur, kan je weer beter kiezen voor een deurvastzetter wit of zilvergrijs. Daarnaast zijn er Dictator deurvastzetters in diverse modellen. Elk model is voorzien van een andere stootuitslag, afhankelijk van jouw deur. Wil je toch een ander model, dan kan je kiezen voor een Dulimex deurvastzetter. Deze deurvastzetter ziet er namelijk weer anders uit dan de Dictator deurvastzetters, afhankelijk van jouw smaak.


Waar bestel ik deze deurvastzetter?

De deurvastzetter van Dictator kan je het beste bij Toplock bestellen. Wij bieden deze namelijk tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien hebben wij een uitgebreid assortiment aan Dictator deurvastzetters, waardoor er altijd een geschikte voor jouw deur tussen zit. Ook bieden wij een snelle levering en advies op maat, indien je vragen over onze producten hebt of niet weet welke je moet kiezen. Samen komen wij er altijd uit. Bekijk daarom eens ons assortiment!