Deurvastzetter RVS, wat zijn de voordelen?

Een deurvastzetter is ideaal om jouw deur open te zetten in een bepaalde stand, zonder last te hebben van een open- of dichtslaande deur. Deze is ideaal te gebruiken op een frisse, zomerse dag, waarbij je graag wat frisse lucht in huis wilt. Deurvastzetters zijn er in diverse kleuren en soorten, waaronder de deurvastzetter RVS. Hieronder vertellen we jou meer over de deurvastzetter RVS.


Soorten deurvastzetters RVS

Deurvastzetter RVSDe deurvastzetter RVS is geschikt voor buitendeuren, zoals schuurdeuren en voor- of achterdeuren. Ook is hij ideaal geschikt voor in vochtige ruimtes. De deurvastzetter buitendeur RVS is te monteren aan de deur, waarbij hij niet als struikelblok dient. Er zijn diverse soorten deurvastzetters RVS van het merk Dictator, die op onze website aangeboden wordt. Zo zijn deze in verschillende maten beschikbaar, namelijk 80, 120 en 160 millimeter. Dit is de stootuitslag, wat betekent dat je de deurvastzetter tot die lengte kan uitschuiven. Ook is hij in diverse kleuren beschikbaar, namelijk wit, zilvergrijs en zwart. Daarnaast heb je de deurvastzetter magnetisch RVS, die geschikt is voor vloer- en wandmontage met een bepaalde magneetkracht, waardoor jouw deur vast blijft staan. Deze hoopt Toplock in de toekomst ook nog te gaan verkopen. Door dit ruime aanbod kan je precies de deurvastzetter RVS kiezen, die bij jouw woning past en ervoor geschikt is. 

 

De voordelen ervan

De deurvastzetter buitendeur RVS heeft veel voordelen. Zo heeft het een eenvoudige montage en bediening, kan de deur in iedere gewenste positie gezet worden en is de onderdop ook nog eens te vervangen als deze versleten is. Hierdoor hoef je niet een nieuwe deurvastzetter aan te schaffen, waarmee je veel geld bespaart. Ook is deze dop van kunststof, waardoor de vloer niet beschadigd. De bediening is eenvoudig, doordat je niet hoeft te bukken bij het vastzetten van de deur, aangezien dit met de voet kan. Er is ook geen struikelgevaar, doordat hij aan de deur gemonteerd wordt. De deurvastzetter RVS kan bovendien de deur in iedere gewenste positie zetten en is eenvoudig te reinigen. Ook kan je hem in de kleur kiezen, die bij het interieur van jouw woning past en in de juiste maat. Als laatste heb je geen last meer van een klapperende deur, waardoor je veel rust en concentratie ervaart, zeker tijdens thuiswerken. De buren zullen ook geen last meer hebben van het lawaai van de deur. En je hebt ook nog eens frisse lucht in jouw huis, zeker op een zomerse, warme dag. Dit laatste is dan ook het grote voordeel van de deurvastzetter buitendeur RVS.

 

Bestel nu bij Toplock!

Wil je nu graag een deurvastzetter buitendeur RVS? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Toplock biedt een ruim assortiment aan deurvastzetters RVS in diverse kleuren en maten.