Lips 1754VS veiligheid opleg voordeurslot SKG** verstelbaar

Lips 1754VS veiligheids voordeur oplegslot SKG** (verstelbaar)

Lees meer

Beschrijving

De Lips 1754VS is een veiligheidsslot uit de klasse zwaar inbraakwerend en heeft het SKG** keurmerk. Het oplegslot heeft een dag en nachtschoot en is links en rechts verschillend. Deze Lips 1754VS oplegsloten zijn geschikt voor naar binnen draaiende voordeuren tot 70 mm deurdikte. Het oplegslot is aan beide zijde te bedienen met een sleutel voor de dagschoot bediening zit er aan de binnenzijde een trekknop. Met deze trekknop kunt u ook de dagschoot ingetrokken vast zetten. De slotkast en sluit kom zijn bruin gelakt en de cilinders zijn vernikkeld. Voor aan de buitenzijde wordt er ook een veiligheid rozet meegeleverd. De Lips 1754 heeft een losse buiten cilinder die op de deur wordt gemonteerd. Deze is geschikt voor deuren met een dikte van 35 tot 70 mm. Het Lips oplegslot wordt geleverd met 3 sleutels. De doornmaat van dit slot 1754VS is verstelbaar tussen 50 en 62 mm. Hierdoor komt de cilinder altijd op de goede plek in de deur. 

Oplegsloten gelijksluitend

Ook kunt u bij ons een bijpassende cilinder bestellen die dezelfde sleutel heeft. Dit geeft u extra bedieningsgemak. Ook kunnen we verschillende Lips 1753 of 1754 opleg voordeursloten uitvoeren met de zelfde sleutel. Hierbij vervallen de sleutels van het slot dat gelijk moet worden gemaakt. Voor het gelijk sluitend maken worden geen kosten berekend.

Tevens kunt u dit oplegslot bestellen met een M&C condor staartcilinder waardoor de veiligheid nog beter wordt. De M&C condor staartcilinder past in het oplegslot en u kunt daar ook nog extra profielcilinders bij kopen zodat alle cilinders in uw huis op 1 sleutel passen. 


In de doos zit

  • Lips oplegslot in uw gekozen draairichting
  • Montagemateriaal
  • Standaard rozet
  • 3 Lips sleutels
  • Bijpassende sluitkom

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Vergrendeling
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en)
Materiaal
Ean
Type beslag
Maatvoeringen
Doornmaat
Retourneren
Retourrecht
  • € 119,95

  • Excl. BTW: € 99,13

Meer informatie Meer informatie

Meer informatie Meer informatie


Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten