M&C Move oplegslot met knop SKG** (verstelbaar)

Lees meer

Beschrijving

Het M&C oplegslot met knop is een uniek, zwaar solide slot en heeft een zware inbraakwering, dankzij het SKG** keurmerk. Het slot is voorzien van een Move SKG*** cilinder, die beveiligd is tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. De sleutels van de M&C Move zijn extra beveiligd tegen het ongeoorloofd kopiëren ervan. Het oplegslot is geschikt voor naar binnendraaiende deuren en is beschikbaar in draairichting 1 (links) en 2 (rechts). Aan de binnenzijde van het slot zit een knop en aan de buitenzijde een cilinder. De slotkast en sluitkom zijn van metaal zwart. Daarnaast beschikt het oplegslot over een verstelbare doornmaat, rol- en hulpschoot opvang en een instelbare ton rolschoot.

Het oplegslot heeft een speciale ton rolschoot in plaats van een dagschoot. De speciale ton rolschoot zorgt voor een soepel sluitend slot en dat je makkelijk en geruisloos in en uit kunt lopen als je even buiten bezig bent. Het oplegslot is voorzien van bedieningsgemak, doordat het automatisch vergrendelt. (dit kun je uitschakelen). De voordeur trek je zonder sleutel achter je dicht. Dit is zeer veilig, want de deur wordt hiermee ook direct vergrendeld om een inbraak te voorkomen. Ook is het een voordeel dat als je de speciale ton rolschoot inschakelt je niet buitengesloten kan worden. Bij nood kun je aan de binnenzijde eenvoudig het slot met een knop openen. Het oplegslot is moeiteloos vervangbaar, aangezien het slot speciaal ontworpen is om de meest gangbare oplegsloten te vervangen. Zo is hij iets groter dan de bekende oplegsloten en valt het oplegslot dus over de hele plek van het oude slot. Hierdoor hoef je geen nieuw gat voor de staartcilinder te boren en jouw deur niet nog een keer te schilderen.

Verder is hij geschikt voor voordeuren met een deurdikte van 37 tot 70 mm. De doornmaat is verstelbaar van 50 tot 80 mm, waardoor hij voor bijna alle deuren geschikt is. Daarnaast wordt hij standaard met 3 Move sleutels geleverd en eventueel ook met kerntrek rozet voor aan de buitenzijde, als je hiervoor gekozen hebt. Hierdoor is jouw woning optimaal beveiligd. Ook is gelijksluitend mogelijk, door een bijpassende Condor cilinder(s) te bestellen die dezelfde sleutel heeft. 

Plus- en minpunten

 • Sluit automatisch af
 • Eenvoudig met knop te openen
 • Met veilige SKG*** Move cilinder
 • Dekt alle oude beschadigingen af

In de doos zit

 • Oplegslot SKG**
 • Staartcilinder type Move
 • 3 Sleutels
 • Veiligheidsrozet

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en) Zwart
Materiaal Metaal zwart
Ean 8717198028489
Type beslag Deursloten
Maatvoeringen
Doornmaat 50 tot 80 mm
Productlengte Zie afbeelding
Productbreedte Zie afbeelding
Producthoogte Zie afbeelding
Retourneren
Retourrecht ja
 • Merk: M&C
 • Model: Oplegslot Move
 • € 177,45

 • Excl. BTW: € 146,65Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!