Justor deurvanger RVS voor deuren met verstelbare sluitsnelheid.

Deurvanger voor deuren met verstelbare sluitsnelheid RVS

Lees meer

Beschrijving

Deze Justor deurvanger wordt geleverd in RVS Ideaal voor natte en vochtige situaties zoals buiten deuren, koelcel deuren en deuren die regelmatig open staan.

De Justor deurvanger voorkomt het dichtslaan van deuren! Een deurvanger heeft als doel het opvangen van de deur bij de laatste 10cm van het sluiten. Daarna trekt de deurvanger de deur geruisloos dicht volgens een ingestelde of vaste sluitsnelheid, daarna houdt hij de deur goed dicht. Hierdoor het het open waaien of hard dichtslaan van de deur niet meer mogelijk. Dit zorgt voor een lagere levensduur van de deur en sluiting en zorgt voor rust in de omgeving. De Justor deurvanger is dan ook ideaal voor ruimtes waar rust en concentratie vereist zijn. Tevens zorgt de deurvanger voor een betere klimaat beheersing zoals bij: Koel celdeuren, Schooldeuren, ziekenhuisdeuren, restaurants, cafe, slachthuis deuren, tuindeuren.

Technische info
De deurvanger is verkrijgbaar diverse kleuren zoals zilvergrijs en zwart. tevens is er een RVS uitvoering . Deze is ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes of ruimtes waar hygiëne van belang is. Daarnaast is er onderscheid gemaakt tussen een uitvoering met vaste sluitsnelheid en een uitvoering met instelbare sluitsnelheid. Afhankelijk van het gewicht en de breedte van de deur kan bepaald worden welk type deurvanger geschikt is voor uw situatie. De Justor deurvanger met instelbare sluitsnelheid zorgt ervoor dat u flexibeler bent in uw toepassingsmogelijkheden.
  


Specificaties

Productkenmerken
Kleur(en)
Ean
  • Merk: Dulimex
  • Model: 4003.312.1012
  • € 100,99

  • Excl. BTW: € 83,46

Beschikbare opties:


Meer informatie Meer informatie

Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten