M&C Matrix halve cilinder met kerntrekbeveiliging SKG**

Lees meer

Beschrijving

Bij de 'beschikbare opties' kan je aangeven hoeveel gelijksluitende cilinders je wilt bestellen. Daaronder kan je per cilinder opgeven in welke maten hij geleverd moet worden. Ook kan er gekozen worden voor een knop of een andere bepaalde functie.

De M&C Matrix is minimaal 3 minuten beveiligd tegen diverse inbraakmethodes, zoals boren. Voor het beveiligen tegen openpikken, kerntrekken en de slagmethode dien je een M&C cilinder met een SKG*** keurmerk aan te schaffen. De SKG** Matrix cilinder is nagenoeg onbreekbaar door de hardstalen balk, zelfs zonder deurbeslag. Het verschil met de Matrix SKG*** is dat de sleutel eenvoudiger te kopiëren is zonder een zogenoemde Snake.

De M&C Matrix is standaard voorzien van een zogenaamde nood- of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen, zelfs wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

De sleutels van de Matrix zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. Bij elke set wordt een certificaat geleverd, waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

De M&C Matrix veiligheidscilinder heeft meer dan 3.5 miljoen verschillende sluitingen en is nagenoeg onbreekbaar. Leverbaar tot wel 300 mm lengte en in diverse kleuren: nikkel (standaard), messing en zwart.

In de doos zit

  • M&C Matrix halve cilinder SKG**
  • Bevestigingsbouten
  • 3 sleutels standaard
  • Een Matrix certificaat met code

Specificaties

Beveiligd tegen
Kerntrekken
Klopsleutelmethode
Lockpicken
Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG SKG 2 sterren
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Kleur(en) Nikkel
Materiaal Messing
Maatvoeringen
Productlengte Standaard 32/32
Retourneren
Retourrecht
  • Merk: M&C
  • Model: Matrix2
  • € 29,39

  • Excl. BTW: € 24,29

Meer informatie Meer informatie


Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!