Assa abloy Code-it codekruk

Assa abloy code-it codekruk links of rechts

Lees meer

Beschrijving

De Code it deurkruk is een slim elektromechanisch deurbeslag, dat zonder bekabeling, op nagenoeg elk bestaand slot wordt aangebracht. De kruk is voorzien van vijf toetsen. Eén toets om de deur te vergrendelen en vier toetsen om een gebruikerscode mee in te voeren. Door het ingeven van de juiste code wordt de krukbediening aan het slot gekoppeld. De gebruiker kan de deur daardoor met één krukbeweging openen. De Code Handle is de ideale vorm van toegangscontrole voor bijvoorbeeld specifieke ruimtes in een kantoor of zorginstelling, een magazijn in een winkel of een praktijkruimte in een woning.

De kruk aan de binnenzijde van de deur is altijd vrij te bedienen, met het oog op de vluchtveiligheid. De beheerder van de deur of deuren, waarop de Code it deurkruk is toegepast, krijgt de beschikking over een 6-cijferige mastercode en kan daarmee de gebruikerscodes programmeren (maximaal 9 per deur) en telkens wanneer nodig codes toevoegen of wissen. Met behulp van de mastercode kan ook, per deur, de mogelijkheid van automatische vergrendeling worden geprogrammeerd. Wanneer een gebruiker zijn of haar code vijf maal verkeerd intoetst, wordt de Code-it voor drie minuten buiten werking gesteld.

Met de Code-it zorgt u dat ruimtes alleen toegankelijk zijn voor medewerkers die het nodig hebben. Door de automatische vergrendeling blijft de kamer vergrendeld zonder dat er opnieuw een code moet worden ingevoerd. Het vereist geen aanpassingen aan de huidige deur en weinig onderhoud. De batterij gaat ongeveer 30.000 handelingen mee.


In de doos zit

  • Twee krukken voor elke zijde aan de deur
  • Montagemateriaal
  • Handleiding voor de codekruk


Specificaties

Productkenmerken
Kleur(en)
Ean
Retourneren
Retourrecht
  • € 149,50

  • Excl. BTW: € 123,55

Beschikbare opties:




Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten